Nieuws

Artikel Elsevier over gastouderopvang

11 september 2017

Gastouderbureau ViaViela is benaderd om in de special ‘Jeugd en Gezin’ meer inzicht en kennis te geven over gastouderopvang. Een interview met onze directeur Hubèr Agterberg heeft geresulteerd in het bijgevoegde artikel, waar we best wel trots op zijn! Dit artikel werd op 9 september 2017 gepubliceerd in de themaspecial Jeugd en Gezin, uitgegeven door Pulse Media Group.

Bekijk het artikel

Stichting Gastoudergelden stelt je gastoudervergoeding veilig

8 september 2017

Je hebt elkaar als ouder en gastouder gevonden. Het klikt, jullie hebben goede opvangafspraken gemaakt, zijn het eens over het opvangtarief en willen je aansluiten bij een erkend gastouderbureau. Niets staat een gelukkige samenwerking nog in de weg, of wel?

Toch kun je, voordat je je bij een gastouderbureau aansluit, met één simpele vraag een belangrijk financieel risico uitsluiten. Namelijk het risico op het verliezen van gastoudervergoeding die bedoeld is voor de gastouder. Kan er dan iets misgaan met dat geld? Ja, dat kan.

Betalingsverkeer tussen ouder, gastouderbureau en gastouder, hoe zit het ook al weer. En waar moet je op letten om financiële risico's uit te sluiten?

Lees er alles over in onze blog.

Maak kans op je eigen Victor Veilig pop!

16 mei 2017

Lekker buitenspelen met je (opvang)kind in een veilige wijk, dat willen we allemaal! Daarom geeft Gastouderbureau ViaViela 10 Victor Veilig poppen weg!

Maak kans op je eigen Victor Veilig pop voor in jouw wijk!
Bewegen is gezond en in deze periode van het jaar gaan we weer massaal naar buiten. Is jouw wijk veilig genoeg om buiten te spelen of kan deze wel een Victor Veilig pop gebruiken?! Met dit opvallende kunststof mannetje kun je een plaats markeren waar kinderen uit jouw wijk spelen. Het uitgestoken vlaggetje van Victor Veilig waarschuwt automobilisten, motorrijders en bromfietsers dat op die plaats plotseling spelende kinderen kunnen opduiken.

Geef via onze Facebookpagina aan waarom jouw wijk een Victor Veilig pop verdient en maak kans op 1 van de 10 poppen! Doe dit uiterlijk zondag 28 mei. De winnaars worden bekendgemaakt op dinsdag 30 mei en ontvangen van ons persoonlijk bericht.

Open huis Gastouderopvang op zaterdag 20 mei 2017

11 april 2017

Op zaterdag 20 mei aanstaande organiseert Gastouderbureau ViaViela haar jaarlijkse Open huis Gastouderopvang. Professionele gastouders door heel Nederland openen tussen 10.00 en 14.00 uur hun deuren voor ouders die op zoek zijn naar kleinschalige kinderopvang in huis. Het is een laagdrempelige en leuke manier om kennis te maken met een gastouder.