Nieuws

Open huis Gastouderopvang op zaterdag 20 mei 2017

11 april 2017

Op zaterdag 20 mei aanstaande organiseert Gastouderbureau ViaViela haar jaarlijkse Open huis Gastouderopvang. Professionele gastouders door heel Nederland openen tussen 10.00 en 14.00 uur hun deuren voor ouders die op zoek zijn naar kleinschalige kinderopvang in huis. Het is een laagdrempelige en leuke manier om kennis te maken met een gastouder.

Maak kennis met gastouderopvang!
Ben je jezelf aan het oriënteren op kinderopvang en wil je graag onderzoeken of gastouderopvang iets voor jouw kind is? Je bent van harte welkom om de opvanglocatie te bekijken en vragen te stellen!

Onze deelnemende gastouders presenteren zich op onze matchingwebsite Oppas.nl. Klik hier voor een overzicht van deelnemende gastouders bij jou in de buurt.

Over Oppas.nl
Oppas.nl is de matchingwebsite van gastouderbureau ViaViela. Op deze website presenteren gastouders zichzelf via hun persoonlijke profielpagina. Op iedere profielpagina kun je lezen en zien hoe de kinderopvang er uitziet en ook op welke dagen de gastouder nog beschikbaar is. Nieuwsgierig geworden? Ga naar Oppas.nl.

VVD Kamerlid bezoekt ViaViela gastouder

15 maart 2017

Om een goed beeld te krijgen van gastouderopvang, bezocht VVD kamerlid Bas van ’t Wout afgelopen woensdag onze gastouder Sanne Brummelkamp – Wirken in Chaam. Sanne, een ondernemende gastouder die werkt met KIKI en het Observatie-instrument van ViaViela, heeft een goede voorstelling gegeven van hoe een dag van een gastouder eruit ziet.

Gastouder kan wel degelijk ondernemer zijn

10 maart 2017

Er is veel onrust onder gastouders of zij nog wel kwalificeren als ondernemer na een recente uitspraak van het Hof Arnhem-Leeuwarden. De Belastingdienst heeft aangegeven dat gastouders niet over één kam worden geschoren. De komende tijd onderzoeken partijen gezamenlijk of een nieuwe rechtbankprocedure zinvol is om duidelijkheid te krijgen over de zelfstandigheid van gastouders.

Win het Prentenboek van het jaar 2017

17 januari 2017

Van 25 januari t/m 4 februari zijn de Nationale Voorleesdagen. Deze worden traditioneel afgetrapt met het Nationale voorleesontbijt, waarbij wordt voorgelezen uit het prentenboek van het jaar 'De kleine walvis’.

Win het prentenboek van het jaar 2017
In aanloop naar het Nationale Voorleesontbijt en de Voorleesdagen, verloten wij 10 exemplaren van het prentenboek ‘De kleine walvis’. Geef via onze Facebookpagina aan waarom jij dit prentenboek graag wil winnen.

Doe dit uiterlijk zondag 22 januari. De winnaars worden op maandag 23 januari bekendgemaakt en ontvangen persoonlijk bericht van ons.