Word jij ondernemer bij ViaViela?

ViaViela volgens de ondernemers

Wie kunnen je beter vertellen wat ondernemen met ViaViela in de praktijk inhoudt dan de mensen waar we iedere dag mee samenwerken.

Lees hier hoe andere ondernemers het runnen van een ViaViela gastouderbureau ervaren. Of bekijk dit filmpje

Franchisenemer bij ViaViela


  • Je eigen onderneming runnen
  • Vrijheid in je werk
  • Aantrekkelijke financiële toekomst
Reageren

Rianne Verdonck, Franchisenemer regio Breda

In augustus 2015 kwam ik voor het eerst in contact met ViaViela. Een fijn kennismakingstraject, met allerlei gesprekken, waarbij ik stapsgewijs ben meegenomen en voorbereid op het franchisenemerschap bij ViaViela.  Dit voelde goed en toen heb ik besloten om de sprong in het diepe te wagen en te starten als franchisenemer in de regio Breda. Lees het volledige verhaal van Rianne.

Marion en Etiënne Devens, Franchisenemers regio Geulle

De eerste keer dat we in aanraking kwamen met ViaViela was als klant. Vervolgens kreeg ik de mogelijkheid om me als zelfstandig franchisenemer aan te sluiten bij ViaViela. In rap tempo groeide mijn bedrijf en kon ik altijd terugvallen op de goede begeleiding vanuit ViaViela. Lees het volledige verhaal van Marion en Etiënne.

„Je staat er als ondernemer niet alleen voor dankzij de ondersteuning van Viaviela.“ Rianne, Franchisenemer

Joëlle Bijl, Franchisenemer regio Leiden

Al meer dan tien jaar ben ik eigenaar van gastouderbureau ViaViela Leiden. Al vanaf het begin is het beroep van gastouder in ontwikkeling en heb ik alle bewegingen van deze sector meegemaakt. Het is een prettig idee om een professioneel bedrijf achter me te hebben staan, zodat ik altijd goed voorbereid en geinformeerd mijn klanten kan informeren en adviseren. Lees het volledige verhaal van Joëlle Bijl.

Ga met ViaViela in gesprek