Word ondernemer bij ViaViela

ViaViela volgens de ondernemers

Wie kunnen je beter vertellen wat ondernemen met ViaViela in de praktijk inhoudt dan de mensen waar we iedere dag mee samenwerken.

Lees hier hoe andere ondernemers het runnen van een ViaViela gastouderbureau ervaren. Of bekijk dit filmpje

Ondernemen bij ViaViela


  • Je eigen onderneming runnen
  • Vrijheid in je werk
  • Aantrekkelijke financiële toekomst
Reageren

Clarette van Gurp, Ondernemer regio Eindhoven

Ik wilde altijd al graag de combinatie maken met het commerciële en iets met kinderen. Nooit geweten hoe ik dit wilde doen, tot ik in contact kwam met ViaViela. Voor mij was het meteen duidelijk. Dit is mijn uitdaging!  Er volgde een fijn kennismakingstraject, met allerlei gesprekken, waarbij ik stapsgewijs ben meegenomen en voorbereid op het franchisenemerschap bij ViaViela. 

Bekijk het filmpje van Clarette >

Bibische van Zweeden, Ondernemer regio Den Helder

Ik ben in 2019 gestart als franchisenemer bij ViaViela in de regio Den Helder. Starten als ondernemer voelde dankzij ViaViela als een veilige stap. Je doet het namelijk wel zelf, maar ook weer niet helemaal zelf. Er is een groot hoofdkantoor. Zij zorgen voor een goede begeleiding en waar je altijd op terug kunt vallen. En je hebt nog in het hele land collega-ondernemers waar je mee kunt sparren

Bekijk het filmpje van Bibische >

Joyce van de Kamp, Ondernemer regio Amersfoort

Franchisenemer worden bij ViaViela sluit perfect aan bij waar ik naar op zoek was. Meer flexibiliteit, mijn eigen uren indelen, werken vanuit huis en het om je gezin heen kunnen vormen. Voor mij was het een 100% match. En het fijne bij ViaViela is, je staat er nooit alleen voor. Vanuit ViaViela is er een grote groep aan experts beschikbaar, zodat ik gewoon kan focussen op wat ik het liefste doe: ondernemen!

Bekijk het filmpje van Joyce >

Ga met ViaViela in gesprek