Word jij ondernemer bij ViaViela?

Ervaring Franchisenemers regio Geulle

Lees hier hoe Marion en Etiënne Devens, franchisenemers regio Geulle het runnen van een ViaViela gastouderbureau ervaren.


Goede begeleiding

De eerste keer dat we in aanraking kwamen met ViaViela was als klant. Daarbij was direct de informele sfeer en de uitstekende dienstverlening opvallend. Vervolgens kreeg ik de mogelijkheid om me als zelfstandig franchisenemer aan te sluiten bij ViaViela. In rap tempo groeide mijn bedrijf en kon ik altijd terugvallen op de goede begeleiding vanuit ViaViela. 


Samen met mijn man

In 2016 resulteerde dit in een uitbreiding van mijn werkgebied en had ik dringend behoefte aan extra mankracht. Dat was dan ook het moment waarop ik samen met mijn man (Etienne) besloten heb om samen als franchisenemers te gaan werken.

Voordeel daarbij is dat je elkaar kunt aanvullen, maar ook dat je minder kwetsbaar bent. Natuurlijk kun je terugvallen op een professionele organisatie die achter je staat, maar is één van ons ziek, dan kan toch alles doordraaien. En het is zeker handig om onze kinderen op te zien groeien.


Ondersteuning ViaViela

Doordat we heel erg betrokken zijn bij ons bedrijf, houden we elkaar scherp om onze ambities waar te maken. Daarbij kunnen we steunen op ViaViela, dat veel werk uit handen neemt. Naast ondersteuning van ViaViela hoofdkantoor kun je ook altijd je collega franchisenemers raadplegen. Dat zijn er meer dan 50, dus daar zit héél véél expertise.


Meer weten?

Al met al een zeer uitdagende, afwisselende en leuke baan. Wil je meer weten, kom dan gerust een kijkje bij ons nemen, of bel ons. We vertellen je graag onze ervaringen.

Marion en Etiënne Devens