Run je eigen gastouderbureau in regio Apeldoorn/Deventer

Je wil een eigen onderneming runnen, met alle uitdaging en dynamiek die daarbij komt kijken. Hard werken, maar wel de vrijheid hebben om je werk zelf in te delen. Kortom het ondernemerschap lonkt, maar je doet het liever niet helemaal alleen. Dan is ondernemen samen met ViaViela iets voor jou. ViaViela heeft de mogelijkheid in de regio Apeldoorn/Deventer om een vestiging over te nemen en het gastouderbureau in deze regio verder uit te bouwen. 

Voor meer informatie kun je terecht bij Arja van der Pot (arja@viaviela.nl, telnr 06-41205838).

Waarom reageren


  • Je eigen onderneming runnen
  • Vrijheid in je werk 
  • Bijdrage in de ontwikkeling van kinderen
Reageren

ViaViela volgens de ondernemers

Wie kunnen je beter vertellen wat ondernemen met ViaViela in de praktijk inhoudt dan de mensen waar we iedere dag mee samenwerken. Lees hier hoe andere ondernemers het runnen van een ViaViela gastouderbureau ervaren.

Met ViaViela in gesprek

Interesse? Ik ga graag met je in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Lees hier meer over het kennismakingstraject waarbij we stap voor stap onderzoeken of wij samen werk gaan maken van goede gastouderopvang in jouw regio! Of download onze brochure

Arja van der Pot

„Je staat er als ondernemer niet alleen voor dankzij de ondersteuning van Viaviela.“ Rianne, Franchisenemer

Meer weten over de mogelijkheden?

Lijkt het je iets om een ViaViela gastouderbureau te runnen en wil je weten of je bij ons past? Download onze brochure. Woon je niet in het gebied Apeldoorn/Deventer? Kijk hier in welke regio's ViaViela nog meer mogelijkheden heeft. 

Ga met ViaViela in gesprek