Welkom bij ViaViela

Applicatie- en Data coördinator (36-40 uur)

ViaViela is al jaren marktleider op het gebied van kleinschalige kinderopvang in huis. Voor de komende jaren heeft ViaViela een verdere groei ambitie om een nog stevigere marktpositie in de nemen. Wij zijn op zoek naar iemand die randvoorwaarden schept om het primaire proces goed te laten draaien.


Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met een heel gevarieerde takenpakket op het gebied van functioneel beheer, IT en data. Je bent de schakel tussen de gebruikers (ViaViela vestigingen/collega’s) en de externe ontwikkelaars. ViaViela maakt gebruik van in eigen beheer, door derden ontwikkelde, applicaties. Je beheert deze applicaties en gaat met IT specialisten aan de slag om deze applicaties te onderhouden en te optimaliseren. Daarnaast ondersteun je in de ontwikkeling van nieuwe features binnen de applicaties. Ook ondersteun je onze data-analist. Je verzorgt overzichten en rapportages en denkt mee hoe we nog slimmer kunnen werken.


Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding (HBO/WO) waar je geleerd hebt te werken met systemen, waar logica een rol speelt en waar je inzicht hebt gekregen in bedrijfsprocessen
  • Je hebt nog geen of enkele jaren werkervaring: een goede opleiding is genoeg om in deze rol te kunnen groeien
  • Je hebt affiniteit met en kennis van automatisering van processen en bent in staat om mee te denken met IT-ontwikkelaars
  • Je hebt super veel kennis en handigheid in Excel en vindt het leuk om hier in te werken
  • Je bent breed algemeen ontwikkeld, je weet wat er speelt in Nederland
  • Je hebt een proactieve werkhouding
  • Je bent kritisch op je werk en heel nauwkeurig

 


Wat bieden wij jou?

Op het centrale kantoor van ViaViela heb je ongeveer 20 collega’s. Een club mensen die hard werkt en zorgt dat de vestigingen in het land succesvol kunnen zijn. We maken handig gebruik van ieders kwaliteit bij nieuwe projecten. Weet je praktisch en slim met zaken om te gaan en blink je uit als medewerker? Dan is er veel ruimte om jouw takenpakket te verbreden en/of te verdiepen. Je krijgt de kans om in jouw expertise mee te groeien met de organisatie. Over je salaris gaan we graag in gesprek. Dat wordt, de binnen deze cao kinderopvang, bepaald op basis van jouw achtergrond.


Over ViaViela

ViaViela opgericht is 2005 is met bijna 60 vestigingen/gastouderbureaus door het hele land de grootste organisatie in gastouderopvang van Nederland. En onze groeiambitie is nog groter. Wij faciliteren ouders en gastouders op een slimme en efficiënte manier. Halen het beste in hen naar boven en ondersteunen waar nodig. Hiermee willen wij het best gewaardeerde gastouderbureau van Nederland zijn.


Interesse?

Kies jij voor deze interessante functie, binnen een commerciële organisatie in een branche die echt iets betekent voor mensen, stuur dan je CV en motivatie naar ons toe via deze link.

Wij geloven in de kracht van onze eigen werving. Van aangeboden ondersteuning hierin maken wij geen gebruik.