Welkom bij ViaViela

Assistent Controller Best (24 - 28 uur)

Werk jij graag zelfstandig, schakel je gemakkelijk en houd je het hoofd koel in een hectische omgeving? Dan is dit jouw baan!


Assistent Controller

In verband met zwangerschapsverlof van onze collega zijn wij per direct op zoek naar een assistent controller. Als assistent controller val je direct onder de controller en ben je verantwoordelijk voor een zeer divers takenpakket. Je komt te werken in een bedrijf waarbij de focus ligt op kwaliteit, efficiency en verbetering. Hierbij worden initiatief gestimuleerd. Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van ViaViela en je bent mede verantwoordelijk voor het leveren van een uitstekende dienstverlening.


Over de functie

Als Assistent Controller ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket en je werkt rechtstreeks onder de controller. Je draagt zorg voor een juiste, tijdige en volledige verwerking van financiële gegevens, het verstrekken van periodieke rapportages en signaleert mogelijkheden tot verbetering in werkmethoden en optimalisatie van procedures binnen de organisatie. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor ondersteunende dienstverlening aan andere afdelingen binnen ViaViela en waar nodig de klanten van ViaViela.


Jouw profiel

Je bent een medewerker met een grote mate van zelfstandigheid. Je schakelt gemakkelijk en houdt het hoofd koel in een hectische omgeving. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Onmisbaar in deze functie is een proactieve werkhouding en een hoge mate van accuratesse.

Je beschikt MBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 2-5 jaar werkervaring in financieel administratieve functies en hebt kennis van relevante applicaties en automatiseringspakketten.


Wat bieden we jou

Helaas is het een tijdelijke functie, want we verwachten onze collega na een aantal maanden weer terug bij ons. Een vaste baan zit er zoals het er nu uitziet niet in. Maar het biedt je wel de kans om ervaring op te doen in deze dynamische branche. Je ontvangt een salaris conform de CAO kinderopvang, schaal 6 of 7.  Het betreft een functie voor 24 tot 28 uur per week. (werktijden en dagen in overleg zelf in te delen)


ViaViela: wat we doen

ViaViela is het grootste gastouderbureau van Nederland. Gastouderopvang is kleinschalige kinderopvang in het huis van de ouder of van de gastouder. Met ruim 55 vestigingen is ViaViela verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opvang van ruim 15.000 kinderen. ViaViela zorgt ervoor dat haar gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en daagt hen uit om zich verder te ontplooien. Het gastouderbureau brengt ouders en gastouders bij elkaar en ondersteunt hen bij alles rondom de opvang.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan ons profiel, dan is deze baan echt iets voor jou! Stuur je CV met motivatie via deze link t.a.v. Arjen Zwinkels (controller).

Wil je meer weten over ViaViela, kijk dan op onze website!

 

Wij geloven in de kracht van onze eigen werving en selectie. Van aangeboden hulp of ondersteuning hierin, zullen wij geen gebruik maken.