Welkom bij ViaViela

Bemiddelingsmedewerker regio Eindhoven-Best (16 uur p/wk)

Werk jij graag zelfstandig, heb je een pedagogische achtergrond én ben je sterk in het contact met mensen? Dan is dit jouw baan!


Hoe ziet jouw dag eruit?

’s Ochtends om 08.30 uur begint je dag, je checkt je mail en de actiepunten voor de dag. Daarna ga je op weg naar een evaluatiegesprek bij een gastouder. Je evalueert de opvang en ziet dat de baby die er onlangs bij is gekomen heerlijk rustig in de box ligt. Je stuurt na afloop van het bezoek een leuk berichtje aan de ouders van de baby om te delen dat je gezien hebt dat het zo goed gaat in de opvang. 

Dan rijd je door naar je volgende locatie en neem je een risico-inventarisatie af bij een gastouder die net verhuisd is, zodat ook haar nieuwe opvanglocatie weer aan alle richtlijnen voldoet. Het laatste bezoek van deze dag is weer een evaluatie. Dit keer bij een relatief nieuwe gastouder die nog wat hulp en advies kan gebruiken in het maken van afspraken met ouders. 

Na deze afspraak ga je op weg naar huis, waar je je mails doorneemt en nog een aantal bezoeken plant bij gastouders voor de komende maand. Daarna heb je de tijd om een aantal ouders na te bellen om de opvang te evalueren. Je belt ook een directe collega in de regio om een casus te bespreken. Nadat het laatste telefoongesprek is afgerond verwerk je je bezoeken van die dag en daarna klap je je laptop dicht en geniet je thuis nog even na van een drukke, maar productieve dag.


Over de functie

Je bent mede verantwoordelijk voor het beheer van de regio Eindhoven-Best. Vanuit je werkplek aan huis weet je op een zelfstandige manier je plannen uit te voeren. Het uitvoeren van de kwaliteitsbezoeken en ouderevaluaties vormen een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Daarnaast denk je mee over de ontwikkeling van de vestiging. Je werkt samen met twee collega’s. Samen runnen jullie het gastouderbureau. Jouw primaire taak is om de vestiging door te laten ontwikkelen op het gebied van kwaliteit en klantenbinding!


Jouw profiel

Je bent gedreven en hebt ruime ervaring in het voeren van begeleidingsgesprekken. Je hebt oog voor kwaliteit en bent bij voorkeur al bekend met pedagogische vraagstukken. Je bent een optimistisch persoon met een eigen stijl, die denkt in kansen (ook buiten de gebaande paden) en durft te doen en te vragen. Je weet te motiveren en te inspireren, maar kunt ook inzoomen op detailniveau. Je bent empathisch, maar durft ook zeker zaken bespreekbaar te maken. Je weet wat het is om een commerciële organisatie te werken en op een resultaatgerichte manier aan de slag te gaan.


Functie-eisen

Naast bovenstaand profiel stellen we de volgende functie-eisen:

  • Je beschikt over een diploma op HBO-niveau, bijvoorbeeld in de richting pedagogiek
  • Je hebt ervaring in het pedagogische werkveld bijvoorbeeld als bemiddelingsmedewerker of kwaliteitsmedewerker, bij voorkeur in de kinderopvang/gastouderopvang
  • Je beschikt over een werkplek thuis
  • Je hebt een eigen auto tot beschikking voor je werk
  • Je woont in de regio Eindhoven-Best en hebt hier ook een eigen netwerk.

Wat bieden we jou

Wij bieden jou een uitdagende, afwisselende en zeer zelfstandige baan. Het betreft een baan voor 16 uur, waarbij je de uren in overleg zelf kunt indelen. Je werkt vanuit huis, maar bent regelmatig voor training en coaching in ons kantoor in de regio Brabant. Je maakt onderdeel uit van een team bemiddelingsmedewerkers die werken in andere regio’s in Nederland. Je deelt veelal zelf je tijd in en ontvangt een salaris conform de CAO kinderopvang in functiegroep 7.


Ondernemende werkgever

ViaViela is een gedreven organisatie met een club mensen die hard werken aan oplossingen die het leven van onze (gast)ouders handiger en leuker maken. Een ondernemende werkgever, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. En een persoonlijke werkgever die rekening houdt met jouw wensen en doelen. Je vindt bij ons specialisten op allerlei terreinen, zoals pedagogen, juristen en marketeers. We hebben een grote afdeling new business en sales support, waar jij ook ondersteuning van krijgt. Kortom, alle specialismes zijn bij de hand.


Interesse?

Ben je enthousiast en heb je zin om aan de slag te gaan in deze commerciele organisatie in een begeleidende functie, dan is deze baan echt iets voor jou! Stuur je sollicitatie met motivatie naar David Antes (via deze link). In de motivatie zien wij graag jouw pedagogische ervaring, maar ook jouw commerciële ervaring terug. Wij starten direct met het selecteren van geschikte kandidaten, wacht dus niet te lang met reageren.