Welkom bij ViaViela

Bemiddelingsmedewerker regio Hoorn (16 uur p/wk)

Werk jij graag zelfstandig, heb je een pedagogische achtergrond maar ligt je hart bij een commerciële functie én ben je sterk in het contact met mensen? Dan is dit jouw baan!

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor onze vestiging in regio Hoorn. Vanuit je werkplek aan huis weet je op een zelfstandige manier je plannen uit te voeren.


Jouw dag

Hoe ziet een dag van een bemiddelingsmedewerker binnen ViaViela er uit?

’s Ochtends om 08.30 uur begint je dag, vlak voor je in de auto stapt word je gebeld door een vraagouder die graag wil starten bij één van jouw gastouders. Je neemt alle informatie over de opvang en de kinderen door en plant een afspraak in voor later deze week. Daarna ga je op weg naar een evaluatiegesprek bij een bestaande gastouder. Je ziet de baby die er onlangs op de opvang bij is gekomen, de baby van de ouders die jij een maand geleden hebt begeleid bij hun zoektocht naar een geschikte gastouder. 

Na deze afspraak ga je op bezoek bij een nieuwe vraagouder. Ze is zwanger, nog onbekend met kinderopvang en daardoor onzeker om de juiste keuze te maken. Je bespreekt haar wensen, geeft uitleg over de gastouderopvang, jouw begeleiding en de kinderopvangtoeslag. Ze wil graag eens kennismaken bij één van jouw gastouders. Vol verwachting wacht de vraagouder jouw reactie af en al binnen een week kun je haar bij twee gastouders voorstellen. 

Daarna ga je onderweg naar huis waar je je mails beantwoord en nog een aantal kwaliteitsbezoeken inplant voor de aankomende maand. Je sluit de dag af met een jaarlijkse risico-inventarisatie bij een gastouder, die net haar huis heeft verbouwd en waar de veiligheid van de opvang opnieuw door jou moet worden beoordeeld. Na je laatste afspraak rijd je voldaan naar huis om van een drukke, maar productieve dag na te genieten.


Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het beheren van onze vestiging in Hoorn/Enkhuizen. Vanuit je werkplek aan huis weet je op een zelfstandige manier je plannen uit te voeren. Ook bewaak je de kwaliteit van de gastouderopvang door het uitvoeren van risico-inventarisaties voor veiligheid en gezondheid op de opvanglocaties en het voeren van evaluatiegesprekken met vraag- en gastouders. Het opvolgen en matchen van leads en het voeren van intake- en koppelingsgesprekken met nieuwe vraag- en gastouders zijn ook onderdeel van je werkzaamheden als consulent / bemiddelingsmedewerker.


Jouw profiel

Je bent gedreven en hebt veel ervaring in het voeren van pedagogische en zakelijke gesprekken. Je vindt het leuk om gastouders te adviseren, hen bij te staan bij pedagogische vraagstukken en een goede samenwerking met hen op te bouwen. Je hebt bij voorkeur ervaring in de kinderopvang, je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en bent in het bezit van een eigen auto.


Functie-eisen

  • Diploma op HBO-niveau, met een pedagogische component

  • Ervaring als consulent /bemiddelingsmedewerker bij een gastouderbureau is een pré

  • Communicatief sterk en sociaal vaardig

  • Zelfstandig, verantwoordelijk en creatief

  • Enthousiast en betrokken

  • In het bezit van een auto en thuiskantoor in het werkgebied


ViaViela biedt:

Wij bieden jou een uitdagende, afwisselende en zeer zelfstandige baan. Het betreft een baan voor 16 uur. Je werkt vanuit huis, maar bent regelmatig voor training en coaching in ons kantoor in de regio Brabant. Je maakt onderdeel uit van een team consulenten / bemiddelingsmedewerkers die ook de verantwoordelijkheid hebben over een eigen regio. Je deelt veelal zelf je tijd in en ontvangt een salaris conform de CAO kinderopvang.


Ondernemende werkgever

ViaViela is een gedreven organisatie met een club mensen die hard werken aan de oplossingen die het leven van onze (gast)ouders handiger en leuker maken. Een ondernemende werkgever, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. En een persoonlijke werkgever die rekening houdt met jouw wensen en doelen. Je vindt bij ons specialisten op allerlei terreinen, zoals pedagogen, juristen en marketeers. We hebben een grote afdeling new business en sales support, waar jij ook ondersteuning van krijgt. Kortom, alle specialismes zijn bij de hand.


Interesse?

Ben je enthousiast en weet je ook jouw drive over te brengen, dan is deze baan echt iets voor jou! Stuur je sollicitatie met motivatie naar David Antes via deze link. Wij starten direct met het selecteren van geschikte kandidaten, wacht dus niet te lang met reageren. Heb je vragen? Neem dan contact op met David Antes via d.antes@viaviela.nl of 0499-425421.

Gastouderbureau ViaViela hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees hier onze privacyverklaring.