Welkom bij ViaViela

Bemiddelingsmedewerker regio Leeuwarden (24 uur p/wk)

Werk jij graag zelfstandig, ligt je hart bij een pedagogische en commerciële functie en ben je sterk in het contact met mensen? Dan is dit jouw baan! Wij zijn per direct op zoek naar een consulent / bemiddelingsmedewerker voor de regio Leeuwarden.


Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van onze vestiging in Leeuwarden. Vanuit je werkplek aan huis weet je op een zelfstandige manier je plannen uit te voeren. Het opvolgen en matchen van leads en het voeren van intake- en koppelingsgesprekken met nieuwe vraag- en gastouders vormen een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden als consulent / bemiddelingsmedewerker. Ook bewaak je de kwaliteit van de gastouderopvang door het uitvoeren van risico-inventarisaties voor veiligheid en gezondheid op de opvanglocaties en het voeren van evaluatiegesprekken met vraag- en gastouders.


Jouw profiel

Je bent bekend met de gastouderopvang en hebt ervaring in het voeren van verkoopgesprekken. Je bent resultaatgericht en weet wat nodig is om succesvol te zijn. Je beschikt over een grote dosis lef waardoor je een optimistisch persoon bent met een eigen stijl, die denkt in kansen (ook buiten de gebaande paden) en durft te doen en te vragen. Je weet te motiveren, inspireren en de grote lijnen te overzien, maar kunt ook inzoomen op detailniveau. Je hebt bij voorkeur ervaring in de kinderopvang, je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en bent in het bezit van een eigen auto.


Functie-eisen

  • Diploma op HBO-niveau, in de richting pedagogiek

  • Ervaring als consulent / bemiddelingsmedewerker bij een gastouderbureau is een pré

  • Commercieel en resultaatgericht

  • Communicatief sterk en sociaal vaardig

  • Zelfstandig, verantwoordelijk en creatief

  • Enthousiast en betrokken

  • In het bezit van een auto en thuiskantoor in het werkgebied


Wat bieden we jou

Wij bieden jou een uitdagende, afwisselende en zeer zelfstandige baan. Het betreft een baan voor 24 uur. Je werkt vanuit huis, maar bent regelmatig voor training en coaching in ons kantoor in de regio Brabant. Je maakt onderdeel uit van een team consulenten / bemiddelingsmedewerkers die ook de verantwoordelijkheid hebben over een eigen regio. Je deelt veelal zelf je tijd in en ontvangt een salaris conform de CAO kinderopvang.


Ondernemende werkgever

De organisatie is een gedreven club mensen die hard werken aan de oplossingen die het leven van onze (gast)ouders handiger en leuker maken. De organisatie is een ondernemende werkgever, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. En een persoonlijke werkgever die rekening houdt met jouw wensen en doelen. Je vindt bij ons specialisten op allerlei terreinen, zoals pedagogen, juristen en marketeers. We hebben een grote afdeling sales support, waar jij ook ondersteuning van krijgt. Kortom, een divers team waarin voor verschillende mensen plaats is.


Interesse?

Ben je enthousiast en weet je ook jouw commerciële drive over te brengen, dan is deze baan echt iets voor jou! Stuur je sollicitatie met motivatie naar David Antes via deze link. In de motivatie zien wij graag jouw pedagogische ervaring terug. Wij starten direct met het selecteren van geschikte kandidaten, wacht dus niet te lang met reageren.

Gastouderbureau ViaViela hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees hier onze privacyverklaring.