Welkom bij ViaViela

Bemiddelingsmedewerker regio Leiden (16-24 uur p/wk)

Werk jij graag zelfstandig, heb je een pedagogische of commerciële achtergrond én ben je sterk in het contact met mensen? Dan is dit jouw baan!


Hoe ziet jouw dag eruit?

’s Ochtends om 09.00 uur begint je dag, je checkt je mail en de actiepunten voor de dag. Daarna ga je op weg naar een evaluatiegesprek bij een gastouder. Je evalueert de opvang en ziet dat de baby die er onlangs bij is gekomen heerlijk rustig in de box ligt. Je stuurt na afloop van het bezoek een leuk berichtje aan de ouders van de baby om te delen dat je gezien hebt dat het zo goed gaat in de opvang.

Dan rijd je door naar je volgende locatie en neem je een risico-inventarisatie af bij een gastouder die net verhuisd is, zodat ook haar nieuwe opvanglocatie weer aan alle richtlijnen voldoet. Het laatste bezoek van deze dag is weer een evaluatie. Dit keer bij een relatief nieuwe gastouder die nog wat hulp en advies kan gebruiken in het maken van afspraken met ouders.

Na deze afspraak ga je op weg naar huis, waar je nieuwe ouders belt die op zoek zijn naar een opvangplekje voor hun kindje. Daarna heb je nog tijd om een ouder na te bellen om de opvang te evalueren. Je belt ook een directe collega om een casus te bespreken. Nadat het laatste telefoongesprek is afgerond verwerk je je bezoeken van die dag en daarna klap je je laptop dicht en geniet je thuis nog even na van een drukke, maar productieve dag.


Over de functie

Je bent mede verantwoordelijk voor het beheer van de regio Leiden/Alphen aan den Rijn/Zoetermeer. Vanuit je werkplek aan huis en vanuit ons kantoor te Leiden, weet je op een zelfstandige manier je plannen uit te voeren.

Je gaat op zoek naar een match tussen ouder en gastouder Je begeleidt ouders en gastouders gedurende de opvangperiode. Het uitvoeren van de kwaliteitsbezoeken en ouderevaluaties vormen een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Daarnaast denk je mee over de
ontwikkeling van de vestiging. Je werkt samen met twee collega’s, samen runnen jullie het gastouderbureau. Jouw primaire taak is om de vestiging door te laten ontwikkelen op het gebied van kwaliteit en klantenbinding! De werkdagen zijn bij voorkeur op woensdag, vrijdag en nog een andere dag.


Jouw profiel

Je bent gedreven en hebt ruime ervaring in het voeren van begeleidingsgesprekken. Je hebt oog voor kwaliteit en bent bij voorkeur al bekend met pedagogische vraagstukken. Je bent een optimistisch persoon met een eigen stijl, die denkt in kansen (ook buiten de gebaande paden) en durft te doen en te vragen. Je weet te motiveren en te inspireren, maar kunt ook inzoomen op detailniveau. Je bent empathisch, maar durft ook zeker zaken bespreekbaar te maken. Je persoonlijkheid is inlevend, maar je verliest het zakelijke aspect niet uit het oog.


Functie-eisen

  • Je beschikt over een diploma op MBO4/HBO-niveau, bijvoorbeeld in de richting pedagogiek;
  • Je hebt ervaring in het pedagogische werkveld bijvoorbeeld als bemiddelingsmedewerker of kwaliteitsmedewerker, bij voorkeur in de kinderopvang/gastouderopvang;
  • Je beschikt over een werkplek thuis;
  • Je beschikt over een rijbewijs. In het bezit van een eigen auto is een pre.
  • Je woont in de regio Leiden/Alphen/Zoetermeer en hebt hier ook een eigen netwerk.

Ondernemende werkgever

ViaViela is een gedreven organisatie met een club mensen die hard werkt aan oplossingen die het leven van onze (gast)ouders handiger en leuker maken. Een ondernemende werkgever, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. En een persoonlijke werkgever die rekening houdt met jouw wensen en doelen. Je vindt bij ons specialisten op allerlei terreinen, zoals pedagogen, juristen en marketeers. We hebben een grote klantenservice, waar jij ook ondersteuning van krijgt. Kortom, alle specialismes zijn bij de hand.


Interesse?

Ben je enthousiast en wil je deel uitmaken van een groeiend, professioneel, persoonlijk en dynamisch gastouderbureau, dan komen wij graag in contact met jou! Stuur je sollicitatie met motivatie naar Joëlle Otto Bijl, Leiden@viaviela.nl Reageren kan tot 16 januari.

In de motivatie zien wij graag jouw pedagogische ervaring, maar ook jouw commerciële ervaring terug. Wij starten direct met het selecteren van geschikte kandidaten, wacht dus niet te lang met reageren. De functie is vacant per direct, maar uiterlijk vanaf april 2020 voor een periode van 6 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.