Welkom bij ViaViela

Commercieel medewerker binnendienst (16 uur)

Voor onze vestiging in de regio Uden zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor 16 uur per week.


Hoe ziet jouw dag eruit?

Deze functie is heel gevarieerd. Geen dag is hetzelfde. Voor een gedeelte van je tijd ben je bezig het bestand van gastouders dat door ViaViela bemiddeld wordt uit te breiden. Je gaat op zoek naar nieuwe gastouders, onderhoudt contact met hen en probeert kansen tot samenwerking te creëren. Daarnaast ga je ook aan de slag voor ouders, bijvoorbeeld als een gastouder tijdelijk geen opvang kan verzorgen vanwege bijvoorbeeld zwangerschap. Je probeert voor de ouders een nieuwe tijdelijke opvangplek te vinden bij een andere gastouder. Ook ben je verantwoordelijk voor de jaarlijkse scholings- en activiteitenkalender. Je plant bijeenkomst van A tot Z, van het maken van afspraken met een workshopleider of spreker tot het vinden van een locatie en het verwerken van de aanmeldingen.


Over de functie

In deze rol sta je op allerlei manieren in contact met nieuwe ouders en gastouders; Telefoon, mail, whatsapp. Je beantwoordt vragen, je lost problemen op en je informeert ouders en gastouders over de dienstverlening en overtuigt ze dat ViaViela dé partij is op het gebied van gastouderopvang. Je ondersteunt met je werkzaamheden je collega’s Ton, Lisette en Monique.


Het betreft een functie voor 16 uur per week verdeeld over minimaal 3 dagen per week. Maar liever zien we je 4 ochtenden in de week.


Jouw profiel

Je bent commercieel ingesteld, overtuigend en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt snel en gestructureerd met klantsystemen. Verder:

  • Beschik je over HBO werk- en denkniveau
  • Heb je Ervaring in een commerciële functie (bijvoorbeeld bij een uitzendbureau) en met acquisitie
  • Heb je handigheid met nieuwe mediakanalen (bv. Whatsapp/Facebook)
  • Ben je iemand die niet afwacht, maar initiatief neemt
  • Je bent resultaatgericht, vindt het leuk om te werken aan doelen en te bepalen wat er nodig is om deze te bereiken
  • Je bent kritisch en ziet altijd kansen om dienstverlening te verbeteren.

ViaViela: wat we doen

ViaViela is marktleider in Nederland op het gebied van gastouderopvang. Gastouderopvang is kleinschalige kinderopvang in het huis van de ouder of van de gastouder. Met ruim 55 (franchise)vestigingen is ViaViela verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opvang van ruim 15.000 kinderen verspreid over 4.000 opvanglocaties. Vanuit de vestiging in Uden, bemiddelen we ongeveer 150 gastouders in de regio Uden, Veghel, Oss en het land van Cuijk. ViaViela brengt ouders en gastouders bij elkaar en ondersteunt hen bij alles rondom de opvang. We zorgen ervoor dat dat gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en dagen hen uit om zich verder te ontwikkelen.


Wat bieden wij je

Een functie, waar je gedeeltelijk zelf nog invulling aan kunt geven met veel zelfstandigheid. Vanuit de vestiging in Uden werken we in een klein team in een kantoor naast het huis. Ton die als eigenaar met name verantwoordelijk is voor de bezoeken bij nieuwe ouders en gastouders, Lisette die als eigenaar verantwoordelijk is voor allerlei werkzaamheden op kantoor waaronder acquisitie en contacten met gastouders en collega Monique die gastouders op locatie begeleid in de opvang. Je ontvangt arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, je salaris wordt ingeschaald in functieschaal 7. Je krijgt bijna 6 weken vakantie per jaar 3% eindejaarsuitkering en een hele mooie pensioenregeling vanuit PFZW.


Interesse?

Stuur je reactie naar Lisette per email via dit 
uden@viaviela.nl. Wacht niet te lang met reageren, we beginnen meteen met selecteren. 

Wij geloven in de kracht van onze eigen werving en selectie. Van aangeboden hulp of ondersteuning hierin, maken wij geen gebruik.