Welkom bij ViaViela

(Junior) Contentmarketeer (32 uur p/wk)

Wil jij het liefst de hele dag bezig zijn met teksten, kun je snel schakelen en inspelen op actuele behoeften van onze klanten? Dan is dit jouw baan!


Wat ga je doen?

Als content marketeer heb je altijd teveel werk en te weinig tijd. Want de tekst op die ene webpagina kan toch nog net beter. Met beeldmateriaal kun je blijven variëren tot je de hoogste conversie te pakken hebt. Een nieuw onderwerp in de besloten Facebook groep is aanleiding voor nieuwe content. En iedere online uiting levert weer nieuwe informatie op om toch net weer díe aanpassing te doen die positief bijdraagt aan het genereren van hoogwaardige leads. En daar krijg je energie van. Je hoofddoel is dan ook de online promotie van ViaViela, klanten aantrekken, informeren, beïnvloeden en verleiden. Jij leeft met je telefoon of tablet in de hand, je weet wat er gezegd wordt op social media over ViaViela en speelt er direct op in.   

 • Je verzamelt nieuws en volgt ontwikkelingen op het gebied van gastouderopvang en kinderopvang en weet dit actief te gebruiken in de content marketing strategie.
 • Je kent de customer journey van onze potentiële klanten en weet hoe je daar doelgericht op in moet spelen via de kanalen die het best converteren.
 • Je analyseert en beheert onze social media kanalen.
 • Je bent continue op zoek naar manieren om de conversie en effectiviteit van content, kanalen en campagnes te verbeteren en het bereik te vergroten. 
 • Je bent verantwoordelijk voor het zelf actief verzamelen, creëren en publiceren van relevante content (website, nieuwsbrieven, blogs, video, etc.).
 • Je neemt deel aan diverse projecten op het gebied van communicatie en PR.

Kennis en ervaring

 • Je hebt ervaring met (analyseren en onderhouden van) diverse social media kanalen.
 • Je hebt ervaring met SEO en weet dit in te zetten voor een optimale leadgeneratie.
 • Je bent redactioneel sterk en kunt inspelen op de behoeftes van nieuwe én bestaande klanten.
 • Heb je ervaring met inbound marketing en content marketing dan ben jij voor ons echt een topper!

Jouw profiel

 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van (online) marketing, communicatie en/of media.
 • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal en wil het liefst de hele dag bezig zijn met teksten.
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring.
 • Je maakt je complexe materie snel eigen en buigt deze om tot heldere content die de doelgroep aanspreekt.
 • Je wordt enthousiast van het creëren van relevante content op basis van je analyses van de diverse kanalen en actuele ontwikkelen in de markt.
 • Je hebt een goed ontwikkeld gevoel van wat er leeft onder klanten en welke informatie, op welk moment, via welk kanaal gepubliceerd moet worden.
 • En bovenal je bent proactief en hebt een echte hands-on mentaliteit.

Wat biedt ViaViela jou

ViaViela is een ambitieuze organisatie die hard gegroeid is de afgelopen jaren en ook de komende jaren verdere groei wil doormaken. Wij geloven dat Inbound marketing daar een belangrijke bijdrage aan gaat leveren. Wij bieden jou een leuke, zelfstandige en afwisselende baan bij het grootste gastouderbureau van Nederland op ons hoofdkantoor in Lieshout. Je werkt in een team van specialisten op het gebied van (online) marketing, productontwikkeling en IT. Je ontvangt een salaris conform de CAO kinderopvang.


Over ons bedrijf

ViaViela: ons ideaal
It takes a village to raise a child, opvoeden is iets dat je niet alleen doet. ViaViela begrijpt dat als geen ander. Wij geven ouders de handvatten om het samen te doen. Samen met een gastouder, samen met deskundigen en samen met al die anderen in de omgeving van een kind. Want het geluk van het kind, dat staat centraal. Wij faciliteren ouders en gastouders op een slimme en efficiënte manier, zonder te betuttelen. Halen het beste in hen naar boven en ondersteunen waar nodig.

 

ViaViela: wat we doen
ViaViela is met ruim 55 vestigingen verantwoordelijk voor de opvang van duizenden kinderen, verspreid over 5.000 opvanglocaties door heel Nederland. Wij zorgen ervoor dat onze gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en dagen hen uit om zich verder te ontplooien. Daarnaast brengen we ouders en gastouders bij elkaar en ondersteunen we hen bij alles rondom de opvang. Dit doen we onder meer met (be)hulp van onze klantenservice, gastouderadministratie, online cursussen en andere internetapplicaties die we zelf gebouwd hebben.

 

ViaViela: een ondernemende werkgever
ViaViela heeft haar hoofdkantoor in Lieshout. Een gedreven club mensen werkt daar hard aan de oplossingen die het leven van onze (gast)ouders handiger en leuker maken. ViaViela is een ondernemende werkgever, met ruimte voor eigen inbreng, initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Een werkgever die rekening houdt met jouw wensen en doelen.


Interesse?

Ben je enthousiast? Stuur je CV met uitgebreide motivatie vóór 1 februari naar: sollicitatie@viaviela.nl of vul het sollicitatieformulier in via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op met Marlouke Walraven via m.walraven@viaviela.nl of 06-33035840.

Gastouderbureau ViaViela hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees hier onze privacyverklaring.


Meer weten?

Bekijk onze website of volg ons via Facebook of Twitter.

Wij geloven in de kracht van onze eigen werving en selectie. Van aangeboden hulp of ondersteuning hierin, maken wij geen gebruik.