Welkom bij ViaViela

Interim marketingcommunicatie professional (parttime)

Ter vervanging van ziekte zijn wij op zoek naar een interimmer die de komende maanden ViaViela gaat helpen bij de uitvoering van het marketing-salesplan. Vanuit deze positie draag je bij aan het werven van ouder- en gastouderleads via diverse marketingkanalen online en offline. Het versterken van ons netwerk gastouders is daarnaast een belangrijk speerpunt binnen de acties die je uitwerkt.


Samenwerking

We gaan graag de samenwerking aan voor een aantal maanden voor enkele dagen per week (mede afhankelijk van jouw beschikbaarheid). Dagen en tijden zijn af te stemmen. Gezien de samenwerking binnen het business development team vinden we het prettig als je regelmatig op ons kantoor in Best bent. Gedeeltelijk kun je ook vanuit huis werkzaamheden verrichten. 

We zoeken iemand met minimaal een afgeronde HBO-opleiding en ervaring binnen verschillende organisaties op het gebied van marketingcommunicatie. Je bent gewend om zaken zelfstandig uit te werken en daarin te schakelen met creatieve bureaus voor de vormgeving van uitingen en advertenties. Goede schriftelijke communicatie is in deze rol de basis. Heb jij ook redactionele kwaliteiten dan heeft dat de voorkeur evenals ervaring met het inzetten van specifiek LinkedIn als PR en wervingskanaal.


Over de rol en positie

Je bent verantwoordelijk voor alle uitingen van ViaViela op het gebied van marketingcommunicatie en PR. Zowel landelijk als lokaal en uiteraard volgens de huisstijl en kernwaarden van ViaViela. Je bent onderdeel van het team Business Development en draagt bij aan de uitwerking van onze landelijke activiteiten. Dat zijn activiteiten die jaarlijks terug komen, maar we steken ook veel energie in het bedenken van nieuwe campagnes. Marktontwikkelingen en nieuwe inzichten, nieuwe producten en behoeftes vormen daarvoor de basis. De contouren van de activiteiten voor dit jaar staan, maar we nodigen je graag uit om deze verder mee te ontwikkelen en inhoud te geven. (Lokale) Promotionele campagnes werk je samen met de ViaViela vestigingen verder uit. Je zet daarbij je creativiteit in om dit zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De  vestigingen moeten kunnen rekenen op je steun en advies.


Interesse?

Kun jij deze positie vervullen? Bel, mail of app dan met Marlouke Walraven m.walraven@viaviela.nl 06-33035840. We gaan uit van een samenwerking op basis van jouw zelfstandigheid. Geef bij je reactie aan wanneer en hoeveel uur je beschikbaar bent en wat je uurtarief is. En als je liever op basis van een arbeidsovereenkomst werkt, dan kan dat ook.