Welkom bij ViaViela

Medewerker New Business (8-24 uur p/wk)

ViaViela is het grootste gastouderbureau in Nederland. Maar onze ambities zijn nog groter.  Daarom zijn wij op zoek naar een medewerker New Business.


Over de functie

Je gaat aan de slag met het opvolgen van aanmeldingen via onze websites; ouders die op zoek zijn naar opvang voor hun kindje(s) en gastouders die via ons opvang willen bieden. Je informeert ze over de dienstverlening van ViaViela en overtuigt ze dat ViaViela dé partij is op het gebied van gastouderopvang.  Veelal doe je dit per telefoon, maar ook via email, chat en sociale media ben je in contact met potentiele klanten. 

Het betreft een functie voor 8-24 uur, in te delen volgens flexibel rooster. Er wordt af en toe ook in de avonden gewerkt.


Jouw profiel

Je bent commercieel ingesteld, overtuigend en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau. En heb je werkervaring met telefonisch klantcontact en je bent handig met nieuwe mediakanalen, bijvoorbeeld Facebook? Dan is dat een pré.


Over ons bedrijf

ViaViela: wat we doen
ViaViela is het grootste gastouderbureau van Nederland. Gastouderopvang is kleinschalige kinderopvang in het huis van de ouder of van de gastouder. Met ruim 55 (franchise)vestigingen is ViaViela verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opvang van ruim 15.000 kinderen verspreid over 5.000 opvanglocaties. ViaViela zorgt ervoor dat haar gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en daagt hen uit om zich verder te ontplooien. Het gastouderbureau brengt ouders en gastouders bij elkaar en ondersteunt hen bij alles rondom de opvang.


Interesse?

Ben jij op zoek naar een commerciële (bij)baan bij een jong en dynamisch bedrijf? Dan is dit wat jij zoekt! Klik hier om je CV met korte motivatie naar ons te sturen. Geef in je CV en/of motivatie duidelijk je ervaring met telefonisch klantcontact weer.

 

Gastouderbureau ViaViela hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees hier onze privacyverklaring.


Meer weten?

Bekijk onze website of volg ons via Facebook.

Wij geloven in de kracht van onze eigen werving en selectie. Van aangeboden hulp of ondersteuning hierin, maken wij geen gebruik.