Welkom bij ViaViela

New Business medewerker (12-20 uur)


Wat ga je doen?

In deze rol sta je op allerlei manieren in contact met nieuwe ouders en gastouders; Telefoon, mail, chat, social media. Je informeert ze over de dienstverlening en overtuigt ze dat ViaViela dé partij is op het gebied van gastouderopvang.

Je bent het eerste contact en ondersteunt met je werkzaamheden onze gastouderbureaus in het land. Terwijl jij met je headset op telefonisch bij een mogelijk nieuwe klant de opvangvraag in beeld brengt, kijk je met je andere oog alvast naar een vraag die via de chat binnenkomt. En zo vliegt jouw werkdag voorbij.

Het betreft een functie voor tussen 12 en 20 uur per week, afhankelijk van de uren die jij wil werken. Je werkt volgens een nagenoeg vast rooster (In ieder geval 1 avond.)


Wie ben jij?

Je bent commercieel ingesteld, overtuigend en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt snel en gestructureerd met klantsystemen en weet een groot aantal klanten binnen korte tijd te adviseren. Verder heb je:

  • Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting commercie
  • Ervaring met klantcontact via mail en telefoon
  • Handigheid met nieuwe mediakanalen (bv. Chat/Facebook)

Wat hebben wij jou te bieden?

Een leuke baan waar je in contact staat met heel veel mensen. Je werkt samen met collega’s in een zelforganiserend team. Het team is heel gedreven en zelf verantwoordelijk dat dagelijks een goede taakverdeling wordt gemaakt, en dat het werk dat er ligt gedaan wordt.

We werken in het totaal met ongeveer 25 collega’s vanuit een nieuw kantoor in het C*park Bata in Best waar we van alle gemakken zijn voorzien. Je krijgt de flexibiliteit om op kantoor te werken of vanuit huis. Samen maken we daarin afspraken die zowel passen bij jouw wensen als bij wat nodig is in je rol. Woorden als informeel, persoonlijk, resultaatgericht, commercieel, verantwoordelijkheidsgevoel en saamhorigheid kenmerken onze bedrijfscultuur.

Je ontvangt arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, je salaris wordt ingeschaald in functieschaal 6. Je krijgt bijna 6 weken vakantie per jaar 3% eindejaarsuitkering en een hele mooie pensioenregeling vanuit PFZW.

Ontwikkeling vinden we belangrijk. Een tijdje geleden volgde het team bijvoorbeeld een webcare training, zodat ze dat onderdeel nog beter gaan beheersen. We zijn dan ook erg benieuwd wat jij afgelopen jaren hebt gedaan om jezelf te ontwikkelen. Vertel je ons daar mee over?


Wie wij zijn?

ViaViela is marktleider in Nederland op het gebied van gastouderopvang. Gastouderopvang is kleinschalige kinderopvang in het huis van de ouder of van de gastouder.

Met ruim 55 (franchise)vestigingen is ViaViela verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opvang van ruim 15.000 kinderen verspreid over 4.000 opvanglocaties.

ViaViela brengt ouders en gastouders bij elkaar en ondersteunt hen bij alles rondom de opvang. We zorgen ervoor dat dat gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en dagen hen uit om zich verder te ontwikkelen.


Wil je reageren?

Wil je meer weten over de organisatie, team of de functie? Dan kan je Madelon bereiken via 0499 425 42. Of heb je nu al interesse? Stuur dan je gegevens via deze link naar Madelon van Puijenbroek. 

Wij geloven in de kracht van onze eigen werving en selectie. Van aangeboden hulp of ondersteuning hierin, maken wij geen gebruik.

Direct reageren