Welkom bij ViaViela

Medewerker Sales Support (28 uur p/wk)

ViaViela is het grootste gastouderbureau in Nederland. Maar onze ambities zijn nog groter. Daarom zijn wij op zoek naar een medewerker sales support. Als sales support medewerker ben je een echte spin in ‘t web, samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de contacten met onze franchisenemers, gastouders en ouders. Je bent mede verantwoordelijk voor het leveren van een uitstekende dienstverlening aan onze klant en draagt bij aan de commerciële groei van ViaViela.


Over de functie

‘Hoe ziet een dag van een sales support medewerker binnen ViaViela er uit?’


’s ochtends rond 08.30 uur begint je dag. Je komt op kantoor en maakt samen een inventarisatie van de totale workload die er ligt. Hoeveel vragen zijn er door klanten gesteld via mail en ons ticketsysteem, hoeveel administratieve taken liggen er etc.

Eén collega is al aan de slag met het doorstorten van de gastoudergelden en controles op de bankrekeningen, zodat dit zo snel mogelijk in de ochtend is afgerond. Een ieder binnen het team heeft per dag een eigen taak. De ene keer ben je met name beschikbaar voor de inkomende telefoon, de andere keer ligt de nadruk op de vragen die op andere manieren zijn binnengekomen.

Vanaf 09.00 uur rinkelt de telefoon. Er komen diverse telefoontjes binnen over betalingen en recht op kinderopvangtoeslag. Een gastouder belt over een voorval en wil weten hoe ze aanspraak kan maken op de verzekering.

Je collega van new business heeft gevraagd even bij te springen, er komen veel telefoontjes binnen van vraagouders die op zoek zijn naar een gastouder en ze heeft nog veel andere taken liggen. Jij spreekt nu ook ouders op zoek naar opvang en maakt ze enthousiast over ViaViela. Als het even rustig is beantwoord je verschillende e-mails.

In de middag ga je een groep gastouders nabellen waarvan het EHBO certificaat bijna verloopt en je helpt ze met inplannen van een cursus. Er komen vervolgens wat administratieve uitzoekklussen voorbij en een franchisenemer belt. Ze heeft een vraag over de overeenkomsten die we sluiten. Oei dat is lastig, je gaat het uitzoeken. Je pakt het contract erbij overlegt met collega’s en belt de franchisenemer terug met het juiste antwoord. En voor je het weet is de dag voorbij.


Het sales support team

Het sales support team is een zelforganiserend team. De manager is op afstand beschikbaar om te coachen en te adviseren, daar waar nodig, maar heel veel besluiten worden binnen het team genomen. Zowel over de inhoud van het werk, de werkverdeling als over werktijden, werkdagen en vrije dagen. Afhankelijk van de expertise en capaciteiten hebben sales support medewerkers ook eigen taken of thema’s waarvoor ze verantwoordelijk zijn.


Jouw profiel

  • Je bent een zelfstandige medewerker die het leuk vindt een drukke afwisselende baan te hebben.
  • Je bent communicatief handig, zowel mondeling als schriftelijk en hebt een commerciële drive.
  • Je schakelt gemakkelijk en houdt het hoofd koel in een hectische omgeving.
  • Je behoudt het overzicht en weet continu prioriteiten te stellen en bij te stellen.
  • Je kunt goed samenwerken in een team, waarbij in verband met de samenstelling van het team onze voorkeur uit gaat naar iemand met een meer extraverte persoonlijkheid, iemand die echt kan beïnvloeden.
  • Daarnaast begrijp je dat een flexibele opstelling onontbeerlijk is.
  • Je beschikt HBO werk- en denkniveau en hebt  1 tot 5 jaar werkervaring in een klantcontact functie waarbij telefonie een rode draad is door de dag heen.
  • Je beschikt over uitstekende IT skills en kennis van en interesse in nieuwe mediakanalen.

Wat biedt ViaViela jou?

Als marktleider binnen de gastouderbranche bieden wij jou een uitdagende baan. De afgelopen jaren is ViaViela hard gegroeid, maar onze ambitie is nog groter. Je werkt in een klein ondernemend team, met specialisten op het gebied van (online) marketing, pedagogiek, productontwikkeling, new business en IT binnen handbereik. Je ontvangt een salaris conform de CAO kinderopvang, schaal 7. Het betreft een functie voor 28 uur per week.


ViaViela: ons ideaal

It takes a village to raise a child, opvoeden is iets dat je niet alleen doet. ViaViela begrijpt dat als geen ander. Wij geven ouders de handvatten om het samen te doen. Samen met een gastouder, samen met deskundigen en samen met al die anderen in de omgeving van een kind. Want het geluk van het kind, dat staat centraal. Wij faciliteren ouders en gastouders op een slimme en efficiënte manier, zonder te betuttelen. Halen het beste in hen naar boven en ondersteunen waar nodig.


ViaViela: wat we doen

ViaViela is het grootste gastouderbureau van Nederland. Gastouderopvang is kleinschalige kinderopvang in het huis van de ouder of van de gastouder. Met ruim 55 vestigingen is ViaViela verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opvang van ruim 15.000 kinderen. ViaViela zorgt ervoor dat haar gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en daagt hen uit om zich verder te ontplooien. We brengen brengt ouders en gastouders bij elkaar en ondersteunen hen bij alles rondom de opvang.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan ons profiel, dan is deze baan echt iets voor jou! Stuur je CV met motivatie in via deze link T.a.v. Yvonne Wouters.
Tip: Communicatie is in deze functie belangrijk, jouw eerste kans om je kwaliteiten te laten zien is via de motivatie en je CV. Traditioneel op papier mag, maar ben je leuk op beeld, filmpjes spreken ons ook aan!


Meer weten?

Bekijk onze website ViaViela.nl of bel naar het support team 0499-425421 en stel direct je vraag aan je mogelijk nieuwe collega.
 
Wij geloven in de kracht van onze eigen werving en selectie. Van aangeboden hulp of ondersteuning hierin, maken wij geen gebruik.