Welkom bij ViaViela

New Business medewerker (16-20 uur)

In deze rol sta je op allerlei manieren in contact met nieuwe ouders en gastouders; Telefoon, mail, chat, social media. Je informeert ze over de dienstverlening en overtuigt ze dat ViaViela dé partij is op het gebied van gastouderopvang. Je bent het eerste contact en ondersteunt met je werkzaamheden onze gastouderbureaus in het land.

Het betreft een functie voor 16-20 uur per week. Je werkt volgens een nagenoeg vast rooster (verdeeld over minimaal 3 dagen per week, waarvan in ieder geval woensdag en 1 avond.)  


Jouw profiel

Je bent commercieel ingesteld, overtuigend en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt snel en gestructureerd met klantsystemen en weet een groot aantal klanten binnen korte tijd te adviseren en te helpen. 
Verder:

  • Beschik je over een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting Commercie.
  • Heb je ervaring met klantcontact via mail en telefoon.
  • Ben je handig met nieuwe mediakanalen (bv. Chat/Facebook).

ViaViela: wat we doen

ViaViela is marktleider in Nederland op het gebied van gastouderopvang. Gastouderopvang is kleinschalige kinderopvang in het huis van de ouder of van de gastouder. Met ruim 55 (franchise) vestigingen is ViaViela verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opvang van ruim 15.000 kinderen verspreid over 4.000 opvanglocaties. ViaViela brengt ouders en gastouders bij elkaar en ondersteunt hen bij alles rondom de opvang. We zorgen ervoor dat dat gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en dagen hen uit om zich verder te ontwikkelen.


Wat bieden we jou

Een leuke baan waarin je in contact staat met heel veel mensen. Je werkt samen met collega’s in een zelf organiserend team. Het team is heel gedreven en zelf verantwoordelijk dat dagelijks een goede taakverdeling wordt gemaakt en dat het werk dat er ligt gedaan wordt.

We werken in het totaal met ongeveer 25 collega’s vanuit een nieuw kantoor in het C*park Bata in Best waar we van alle gemakken zijn voorzien. Je krijgt de flexibiliteit om op kantoor te werken of vanuit huis. Samen maken we daarin afspraken die zowel passen bij jouw wensen als bij wat nodig is in je rol. (In verband met Corona werken we nu iets vaker thuis dan we zouden willen).

Je ontvangt arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, je salaris wordt ingeschaald in functieschaal 6.


Interesse?

Ben jij op zoek naar een commerciële baan bij een dynamisch en groeiend bedrijf? Dan is dit wat jij zoekt! Stuur je CV naar Danielle van den Boom via deze link

Wij geloven in de kracht van onze eigen werving en selectie. Van aangeboden hulp of ondersteuning hierin, zullen wij geen gebruik maken.