Word ondernemer bij ViaViela

Ondernemen bij Viaviela

ViaViela maakt ondernemen mogelijk. ViaViela heeft haar hoofdvestiging in Lieshout. Vanuit onze hoofdvestiging vangt onze afdeling klantenservice veel vragen van ouders en gastouders voor je op. Hier vind je ook de specialisten die jou ondersteunen op het vlak van pedagogiek, de wet kinderopvang, administratieve werkwijzen en ondernemersvaardigheden. Zo kun jij doen wat je het liefste doet: ondernemen!


Ons ideaal

It takes a village to raise a child.
Opvoeden doe je niet alleen. ViaViela begrijpt dat als geen ander. Wij geven ouders de handvatten om het samen te doen. Samen met een gastouder, samen met deskundigen en samen met al die anderen in de omgeving van een kind. Want het geluk van het kind, dat staat centraal. Wij faciliteren ouders en gastouders op een slimme en efficiënte manier, zonder te betuttelen. Halen het beste in hen naar boven en ondersteunen waar nodig.


Wat we doen

ViaViela is het grootste gastouderbureau van Nederland. Met ruim 55 vestigingen zijn wij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opvang van duizenden kinderen. Wij zorgen ervoor dat onze gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en dagen hen uit om zich verder te ontplooien. Daarnaast brengen we ouders en gastouders bij elkaar en ondersteunen we hen bij alles rondom de opvang.

ViaViela heeft samen met haar gastouders in de afgelopen 10 jaar voor meer dan 70.000 kinderen opvang verzorgd. We durven dus gerust te zeggen dat we dé expert op het gebied van goede gastouderopvang zijn.