Welkom bij ViaViela

Projecteigenaar Pedagogiek en Kwaliteit (24 uur p/wk)

Als Projecteigenaar Pedagogiek en Kwaliteit  ben je verantwoordelijk voor projecten op het gebied van pedagogiek en kwaliteit.


Wat ga je doen?

In deze zelfstandige functie werk je samen met specialisten van andere aandachtsgebieden om een goede dienstverlening te ontwikkelen voor ViaViela. Je volgt ontwikkelingen en trends binnen de branche en de wet Kinderopvang en vertaalt dit naar professionele en praktische werkwijzen. Informatie- en kennisoverdracht aan onze franchisenemers en bemiddelingsmedewerkers is een belangrijke onderdeel in deze functie. Samen met hen zorg je ervoor dat gastouders maximaal ondersteund worden in het bieden van kwalitatieve kinderopvang. Het implementeren van werkwijzen en het zorgen voor bijscholing van onze medewerkers en gastouders, is ook jouw taak. Beleidszaken op het gebied van GGD en kindermishandeling valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je legt en onderhoudt contacten met samenwerkingspartners en externe adviseurs. Pedagogiek en kwaliteit is een belangrijke pijler in onze marktpositie. Je zorgt dan ook dat de dienstverlening op dit gebied zichtbaar is in de markt via o.a. Social media.


Jouw profiel

In deze functie sta je niet direct in contact met kinderen, maar heb je ervaring op dit gebied dan spreekt ons dat heel erg aan. Wij geloven namelijk dat dit bijdraagt aan een goede aansluiting van onze producten op de praktijk. Daarnaast past een zakelijke, hands-on mentaliteit binnen de cultuur van ViaViela. 

Verder heb je nodig:

  • Minimaal een HBO opleiding op pedagogisch gebied
  • Goede communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling) voor het overdragen van kennis en informatie ten behoeve van deskundigheidsbevordering en in contact met franchisenemers, samenwerkingspartners en (gast)ouders.
  • Een zelfstandige, verantwoordelijke en accurate houding
  • Affiniteit met Social media en IT.

Wat biedt ViaViela jou

ViaViela is een ambitieuze organisatie die hard gegroeid is de afgelopen jaren en ook de komende jaren verdere groei wil doormaken. We geloven dat pedagogiek en kwaliteit daar een bijdrage aan leveren. Wij bieden jou een leuke, zelfstandige en afwisselende baan bij het grootste gastouderbureau van Nederland op ons hoofdkantoor in Lieshout. Je werkt in een team van specialisten op het gebied van (online) marketing, productontwikkeling en IT. Je ontvangt een salaris conform de CAO kinderopvang.


Over ons bedrijf

ViaViela: ons ideaal
It takes a village to raise a child, opvoeden is iets dat je niet alleen doet. ViaViela begrijpt dat als geen ander. Wij geven ouders de handvatten om het samen te doen. Samen met een gastouder, samen met deskundigen en samen met al die anderen in de omgeving van een kind. Want het geluk van het kind, dat staat centraal. Wij faciliteren ouders en gastouders op een slimme en efficiënte manier, zonder te betuttelen. Halen het beste in hen naar boven en ondersteunen waar nodig.

 

ViaViela: wat we doen
ViaViela is met ruim 55 vestigingen verantwoordelijk voor de opvang van duizenden kinderen, verspreid over 5.000 opvanglocaties door heel Nederland. Wij zorgen ervoor dat onze gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en dagen hen uit om zich verder te ontplooien. Daarnaast brengen we ouders en gastouders bij elkaar en ondersteunen we hen bij alles rondom de opvang. Dit doen we onder meer met (be)hulp van onze klantenservice, gastouderadministratie, online cursussen en andere internetapplicaties die we zelf gebouwd hebben.

 

ViaViela: een ondernemende werkgever
ViaViela heeft haar hoofdkantoor in Lieshout. Een gedreven club mensen werkt daar hard aan de oplossingen die het leven van onze (gast)ouders handiger en leuker maken. ViaViela is een ondernemende werkgever, met ruimte voor eigen inbreng, initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Een werkgever die rekening houdt met jouw wensen en doelen.


Interesse?

Ben je enthousiast? Stuur je CV met uitgebreide motivatie naar: sollicitatie@viaviela.nl of vul het sollicitatieformulier in via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op met Marlouke Walraven via m.walraven@viaviela.nl of 06-33035840.

Gastouderbureau ViaViela hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees hier onze privacyverklaring.


Meer weten?

Bekijk onze website of volg ons via Facebook of Twitter.

Wij geloven in de kracht van onze eigen werving en selectie. Van aangeboden hulp of ondersteuning hierin, maken wij geen gebruik.