Maak de perfecte match tussen ouder en nanny

Wat biedt ViaViela jou?

Lijkt het je interessant om als Nanny consulent te werken? Dan wil je natuurlijk weten wat nanny-bemiddeling bij ViaViela voor jou zo aantrekkelijk maakt.  


Nanny-opvang bij ViaViela

In 2005 is ViaViela opgericht. In de eerste jaren waren we met name succesvol in de gastouderopvang binnen familieverband. Vanaf 2010 zijn we ons gaan richten op alle vormen van gastouderopvang. Gastouderopvang waarbij kinderen worden opgevangen in het huis van de gastouder is de meest voorkomende vorm van gastouderopvang in Nederland.

Daarnaast hebben we in de afgelopen jaren gezien dat er veel vraag is naar opvang in de woning van de ouders. Dit noemen we nanny-opvang. Tot 2021 hebben we vanuit veel vestigingen die actief zijn in gastouderbemiddeling ook bemiddeld voor nanny-opvang. Maar in al die jaren hebben we gemerkt dat nanny-opvang speciale aandacht verdient. Om de gewenste groei te kunnen realiseren wordt nanny-opvang nu als een nieuwe, aparte formule met een volledig eigen dienstverlening in de markt gezet. Deze formule is volledig toegespitst op deze doelgroep.


Ga jij samen met ons deze uitdaging aan?

Als grootste gastouderbureau van Nederland is onze ambitie ook groot in Nanny opvang. Vanuit de franchisevestigingen in gastouderopvang, bemiddelen we nu al meer dan 300 nanny’s door heel Nederland.

In maart 2021 hebben we deze nieuwe formule uitgerold in 5 regio’s in Nederland. Onze ambitie is om het aantal nanny consulenten snel verder te laten groeien met als uiteindelijke doel 1000 nanny’s te bemiddelen in Nederland. Hiervoor hebben we een dienstverlening ontwikkeld die dit mogelijk maakt.


Onze samenwerking

Samen gaan wij alles rondom nanny-opvang regelen. Jij bent contactpersoon in jouw regio en komt op locatie bij ouders en nanny’s.  Wij opereren vanuit het centrale hoofdkantoor in Best. Wij werven leads en faciliteren alles om de juiste match te maken en de opvang goed te begeleiden. Jij hebt dan alle tijd om in contact te zijn met de ouders en de nanny’s. Op alle fronten zul je ervaren dat jij je volledig kunt focussen op het klantcontact binnen een concept dat volledig is uitgedacht en goed in elkaar is gezet.


Dit bieden we jou

Een samenwerking op basis van zelfstandigheid, met onze ondersteuning. Jij bent als nanny consulent van ViaViela geregistreerd bij de kamer van koophandel en krijgt een exclusief postcodegebied waar jij namens ViaViela aan de slag mag.

Verder bieden we jou:

  • Een volledig uitgewerkt product waarmee je zo in de regio aan de slag kunt;
  • Online marketingactiviteiten waarmee we je voorzien van nieuwe ouders die op zoek zijn naar een nanny;
  • Activiteiten waarmee we nanny’s voor je werven en de eerste selectie doen;
  • Een volledig geïntegreerde online klantenportal helpt je bij het organiseren van al je klantinformatie;
  • Centrale verwerking van alle incasso’s en betalingen;
  • Wij zorgen natuurlijk voor het pedagogisch beleid en alles daar omheen;
  • Onze klantenservice is altijd bereikbaar voor vragen van jouw ouders en nanny’s;
  • Standaard formats voor voorstellen, offertes en overeenkomsten;
  • Een netwerk van nanny consulenten in het land waarmee je kunt sparren en ideeën kunt uitwisselen.

A-merk in opvang

ViaViela is marktleider in gastouderopvang en nanny-opvang. We zijn groot geworden door de beste opvang te bieden. Aan jou, aan gastouders en nanny's, aan ouders en vooral: aan onze opvangkinderen.

Hoe we dat doen? Lees het hier.


Kennismakingstraject

Ben je enthousiast geworden over nanny-bemiddeling bij ViaViela? Dan gaan we graag met je in gesprek. Want wij zijn nieuwsgierig naar jou en jij wilt vast ook nog meer over ons weten. Ons kennismakingstraject is er dan ook op gericht om elkaar beter te leren kennen! Lees meer over ons kennismakingstraject. 

Reageer direct!