ViaViela, al 15 jaar dé specialist in gastouderopvang

Overweeg je, om persoonlijke, strategische of bedrijfseconomische overwegingen, afscheid te nemen van je gastouderbureau? Dan ben je bij ons aan het goede adres. ViaViela heeft inmiddels veel ervaring met dit soort processen en kan je goed helpen.

Uiteraard is discretie en het zo goed mogelijk zorgen voor alle belangen van de betrokkenen (medewerkers, gastouders, ouders, kinderen en eigen organisatie) een belangrijke voorwaarde.

Wil je vertrouwelijk en vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden? Bel Hubèr Agterberg op 06-53977879 of vul het contactformulier in.

Vrijblijvend kennismaken


  • Veel ervaring in overnametrajecten
  • Veel te bieden aan ouders en gastouders
  • Gespecialiseerd in gastouderopvang
Neem contact op

Ervaringen andere bureaus

ViaViela heeft veel ervaring met overnametrajecten. Meerdere gastouderbureaus zijn eerder met ons in gesprek gegaan, wat heeft geresulteerd in succesvolle samenwerkingsvormen. Zij vertellen graag hoe zij het overnametraject van ViaViela hebben ervaren. Lees meer >

Over ViaViela

ViaViela is al 15 jaar gespecialiseerd in gastouderopvang. Met ruim 55 vestigingen zijn we wekelijks verantwoordelijk voor de opvang van meer dan 10.000 kinderen, verspreid over vele gastouders in Nederland. Vanuit onze focus op gastouderopvang blijven wij investeren om het meest gewaardeerde gastouderbureau van Nederland te worden. Lees meer over ViaViela >

„We hebben voor ViaViela gekozen omdat zij veel te bieden hebben aan onze gastouders.“ Eigenaar gob regio Eindhoven

Met ViaViela in gesprek

Heb je interesse om vrijblijvend en vertrouwelijk van gedachten te wisselen over de mogelijkheden? Ik ga graag met je in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Ik ben bereikbaar op 06-53977879 of via mail h.agterberg@viaviela.nl. 

 

Hubèr Agterberg, Eigenaar ViaViela

 

Ga met ViaViela in gesprek