Wij begeleiden je stap voor stap

Voorbeelden overnametrajecten

ViaViela heeft veel ervaring met overnametrajecten. Meerdere gastouderbureaus zijn met ons in gesprek gegaan, wat heeft geresulteerd in succesvolle samenwerkingsvormen. Andere bureaus vertellen graag hoe zij het overnametraject van ViaViela hebben ervaren.


Voorbeelden overnames

We hebben de afgelopen jaren  o.a. de volgende gastouderbureaus in verschillende vormen in onze organisatie opgenomen: 

 

  • Spring Kinderopvang - lees meer (Noord-Brabant)
  • Gastouderbureau-onderdeel van Stichting SKN (Flevoland)
  • Gastouderbureau KION (Gelderland)
  • Gastouderbureau G4 (Noord-Brabant)
  • MIK Kinderopvang (Limburg)
  • Gastouderbureau Rijssen - NIjverdal (Overijssel)
  • Alles Kids Nieuwegein (Utrecht)
  • Gastouderbureau Midas (Noord-Holland)

Ervaringen andere bureau's

Benieuwd hoe andere partijen de samenwerking met ViaViela hebben ervaren? Lees onderstaande reacties die wij van hen kregen.

"ViaViela is het grootste gastouderbureau van Nederland en specialist op het gebied van gastouderopvang. Zij kunnen onze ouders en gastouders de volledige ondersteuning bieden die nodig is. De organisatie heeft nauwe contacten met het ministerie en branchepartijen en is altijd goed geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen; de kwaliteit staat altijd voorop. ViaViela heeft gastouders naar de toekomst toe veel te bieden, zowel in financiële betrouwbaarheid als in scholing en ondersteuning. Met het volste vertrouwen dragen wij de gastouderopvang aan hen over. ViaViela is een leuke en professionele partij waarmee wij ook voor de toekomst de samenwerking op zullen zoeken.“

 

"Wij wilden ons bewust meer gaan concentreren op onze kernactiviteiten. Ondanks dat we de gastouderopvang een warm hart toedragen en dat dit onderdeel is van de totale opvangbehoefte van ouders hebben we besloten om onze gastouderactiviteiten over te dragen aan ViaViela. Zij zijn voor 100 % gespecialiseerd in gastouderopvang."


"Wij vertrouwen erop dat ViaViela goed zorgt voor onze gastouders en ouders. Deze zijn tenslotte al jarenlang klant bij ons en dragen wij met veel vertrouwen over." 


"Na 15 jaar jaar ons eigen gastouderbureau te hebben gerund, merkten wij dat we schaalgrootte nodig hadden om verder te professionaliseren. Dat lukte alleen niet. Daarom hebben we besloten om de gastouderactiviteiten te verkopen aan ViaViela. Door hun 100 % focus en omvang kunnen zij de bij ons aangesloten gastouders veel meer bieden, dan dat wij dat zouden kunnen."


"De gastouderactiviteiten zijn 25 jaar onderdeel geweest van onze organisatie en belangrijk voor ons is dat wij bij de verkoop van onze gastoudertak geen imagoschade in de markt zouden oplopen. Dat is de reden dat wij voor ViaViela hebben gekozen, omdat zij al heel veel ervaringen hebben met dit soort processen en ons zeer goed door dit proces hebben geleid."

 

"Wij hebben voor ViaViela gekozen omdat zij veel te bieden hebben aan gastouders, goed voor onze ouders zorgen en veel doen voor de gastoudersector in zijn algemeenheid.” 

 

"Onze ouders en gastouders hebben het proces zeer prettig gevonden, ondanks dat wij hebben aangegeven te stoppen. Daarnaast kwamen zij hun afspraken goed na. "

 

Ouder: "Wij zijn erg tevreden met de nieuwe aanbieder van gastouderopvang. Wij zijn bijna op dezelfde condities overgegaan en merken echt dat ViaViela een bureau is met zeer veel ervaring en zeer professioneel werkt. De overstap door de overname verliep dan ook zeer geruisloos en was zeer goed voorbereid door beide partijen."

 


Contact

Heb je interesse om vrijblijvend en vertrouwelijk van gedachten te wisselen over de mogelijkheden? Ik ga graag met u in gesprek om elkaar beter te leren kennen en de stappen van ons samenwerkingsproces toe te lichten. Ik ben bereikbaar op h.agterberg@viaviela.nl of 06-53977879. Of vul het contactformulier in.