Welkom bij ViaViela

ViaViela verwelkomt graag ouders en gastouders van

Gastouderbureau Alles Kidzz

Gastouderbureau Alles Kidzz gaat haar krachten bundelen met Gastouderbureau ViaViela. Alles Kidzz heeft aan ViaViela gevraagd om de gastouderactiviteiten over te nemen. ViaViela is gespecialiseerd in gastouderopvang. Wij doen er graag alles aan om de opvang van de kinderen geruisloos door te laten lopen.

Natuurlijk wil je graag meer weten over ViaViela. Wij stellen ons graag aan je voor!

Contact


Wil jij graag in contact komen met ViaViela om de verdere mogelijkheden te bespreken? Onze medewerkers staan je graag te woord!

 

  • Mail naar k.schmidt@viaviela.nl
  • Bel 06-51073426

Vaste contactpersoon

Als gastouder ben je gewend om veel zaken zelf te regelen. Toch is het prettig als je voor advies en ondersteuning terug kan vallen op iemand die begrijpt wat jij nodig hebt. Bij ViaViela heb je altijd een vaste contactpersoon. De contactpersoon in jouw regio is Katja Schmidt. 

Katja stelt zich graag aan je voor >

Ondersteuning ViaViela

ViaViela biedt haar gastouders alle ondersteuning. Denk hierbij aan workshops, kennisbank, tweejaarlijkse bijscholing Eerste Hulp aan kinderen en online cursussen.

Lees meer over onze ondersteuning >

„Ik word proactief geïnformeerd over ontwikkelingen én ViaViela is er voor me als ik advies nodig heb.” “ Mirjam, gastouder

Onze visie op gastouderopvang

ViaViela gelooft in gastouderopvang, waarbij het opbouwen van een veilige gehechtheidsrelatie met het kind op de eerste plaats komt. Alleen dan kunnen kinderen zich veilig voelen en de wereld gaan ontdekken. Ook ons pedagogisch beleid sluit hierbij aan. Lees meer over onze visie.

Lees meer over onze visie >