Jolanda

aalsmeer | 53 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Jolanda


  • aalsmeer, wijk nieuw-oosteinde
  • 53 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Jolanda:

Zorgzaam, liefdevol en vrolijk.

Als gastouder bied ik kinderen een huiselijke plezierige en rustige omgeving aan waar elk kind zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen en ontplooien. Op kinderdagverblijven is er weinig tijd voor één op één aandacht, buitenspelen/wandelen/fietsen of rustig even wegdommelen op de bank. Door interactie tussen de kinderen leren ze te delen, plezier maken en elkaar te respecteren. Spelenderwijs leren ze normen en waarden en is er veel aandacht voor emotionele en sociale ontwikkeling van ieder kind.

aalsmeer

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,00 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Suzan Schonenberg

Onze dochter heeft het heel erg naar haar zin bij Jolanda. Ze is lief voor de kids, altijd actief en het is fijn dat ze de ruimte heeft in de tuin. En de kids leren veel van haar en van elkaar! Zoek je een goede gastouder, dan moet je Jolanda hebben!


Floor Peper

Super blij met Jolanda! Mijn beide kinderen heb ik met veel plezier naar haar opvang gebracht. Lekker met de bakfiets weg of buiten spelen, heerlijk voor de kinderen!


Ellen Tesfu

Jolanda is warm, hartelijk en heel goed met kinderen. Mijn oudste kind is 7 jaar oud en hij is nog steeds gek op Jolanda, mijn jongste die is 3 ,5 jaar oud en is altijd blij als hij naar Jolanda gaat, hij vindt het geweldig.Daardoor ben ik heel tevreden over de opvang bij Jolanda.Top.


Didi Peerdeman

Er is geen beter adres om je kindje te brengen dan bij Jolanda. Ze doet leuke activiteiten met de kids, gaat bijv.op pad met de bakfiets en geeft ruimte voor eigen ontwikkeling. Mijn dochter ging met heel veel plezier naar Jolanda en heeft thuis nooit gemist als ze bij Jolanda was. Super bedankt Jo!

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 30 jaar ervaring als gastouder