Tamara

alphen aan den rijn | 45 jr

Creatief Buitenmens dierenvriend

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Tamara


  • alphen aan den rijn
  • 45 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Tamara:

Sociaal, geduldig, ervaren SPW-er, gek op kinderen

Ik wil graag opvang bieden aan kinderen, omdat mijn kinderen groter zijn. Nu heb ik de tijd en de ruimte om vanuit huis kindjes op te vangen. Het is altijd al een wens geweest, om dit te realiseren. Nu is het de tijd. Ik vind het belangrijk dat kinderen de huiselijke opvang krijgen. Ook belangrijk is dat kinderen zich op eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik woon op een kleine boerderij en heb veel ruimte in en om het huis.

alphen aan den rijn

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,75 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Suzanne

Toppertje die tamara! Zeer flexibel en is bespreekbaar. Kids zijn gek op haar. Mooie omgeving voor de kids, heerlijke opvang plek!! Breng mijn zoontje nog steeds graag bij tamara! Aanrader dus.


Serena en Bas

Ons zoontje gaat met veel plezier naar Tamara. Je word op de hoogte gehouden hoe het gaat. Ze is erg enthousiast en dit straalt ze ook uit. Mooie omgeving en veel ruimte voor de kinderen om te spelen en te ontwikkelen.


karin

Onze dochter van 6 maanden word elke keer goed opgevangen door Tamara. Tamara is enorm flexibel en geeft 100% aandacht aan alle kinderen die bij haar thuis komen. Ze heeft een mooie plek waar de kinderen kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. Er word aan alles gedacht! Ze denkt graag met je mee!


Mirjam

Onze zoon Jack is gek op Tamara. En er is bij haar altijd zo veel leuks om mee te spelen. Of om naar te kijken. Er staan zelfs koeien in de tuin! Tamara is heel erg lief voor de kindjes en begrijpt ze heel goed. Ook wij zijn super blij met Tamara en haar flexibele opvang.

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 3 jaar ervaring als gastouder