Roeleke

annen | 51 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber Ik mag graag anderen bijstaan.
Hoofdkantoor

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Roeleke


  • annen
  • 51 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Roeleke:

Bevlogen, trouw, ervaren, liefdevol, gezellig.

Uw kind een rustige, stabiele en liefdevolle opvang bieden. Met de mogelijkheid zich als kind te ontplooien. Er zijn voor uw kind, zodat u met een gerust hart naar uw werk kunt gaan. Ik ben trots op mijn opvanglocatie en mijn jarenlange oppas-ervaring. Verder kan ik u steun bieden bij allerlei vragen op pedagogisch vlak. Ik zal mij inzetten om een veilige hechtheidsrelatie met uw kind op te bouwen.

annen

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Beschikbaarheid


Recensies van ouders


leonie

Paar woorden om Roeleke en de opvang die zij biedt te omschrijven:betrokken,creatief,kundig,flexibel,meedenkend,vriendelijk,duidelijk,vrolijk,buitenmens,gezellig. Ik vond het moeilijk om mijn jongste dochter met 3mnd weg te brengen,maar Roeleke ving dit super op,door me filmpjes en foto's te sturen!


Annette

Roeleke is geweldig voor de kids! Ze hebben het er gezellig en kunnen volop ontdekken en leren. Roeleke is duidelijk en werkt gestructureerd. Zowel binnen als buiten is veel ruimte en altijd leuk & leerzaam speelgoed. Ze gaat erop uit met de kids, of maakt mooie knutsels. Zeer flexibel qua opvang!


Marjolijn

Een hele lieve, rustige, gestructureerde, betrouwbare, flexibele en ervaren gastouder nodig? Roeleke! Onze kinderen gingen er altijd met veel plezier naartoe; de tuin is een complete speeltuin, binnen alle ruimte, de nieuwste voorleesboeken en de mooiste knutselwerkjes. Een heerlijke, veilige plek!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 19 jaar ervaring als gastouder