Tip van ViaViela

Marly

baarle-nassau | 41 jr

Buitenmens - Lief - Zorgzaam - Flexibel

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Marly


  • baarle-nassau
  • 41 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Marly:

Liefdevolle, betrouwbare en meedenkende gastouder

Dat uw kind zich veilig voelt bij mij en in mijn huis vind ik erg belangrijk. Een kind moet zichzelf kunnen zijn om zich goed te kunnen ontwikkelen. Ik wil hen graag een tweede "thuis" bieden en zorgzaamheid en gezelligheid staan bij mij voorop. Er is hier voldoende ruimte binnen en buiten om heerlijk te spelen. Knutselen, verven, kleien, verkleden, voorlezen, fietsen, buiten spelen, cakejes bakken, noem maar op. Niks moet, veel mag! We maken er elke dag een gezellige dag van!

baarle-nassau

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,25 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Joop en Charlotte

Wat wens je als ouders nog meer buiten een veilige, betrouwbare en vooral liefdevolle opvanglocatie voor je kind? Wij niks! Wij hebben in Marly onze gastouder gevonden waar we heel tevreden over zijn. Samen knutselen, seizoensgebonden activiteiten en altijd de lieve aandacht voor onze kinderen. TOP!


Leonie en Tom

Marly is een ontzettend leuke, lieve, zorgzame en gezellige gastouder. Ze doet vele verschillende activiteiten met de kinderen en houdt je hiervan op de hoogte door onder andere foto's en video's te maken en naar je door te sturen. Ze volgt de ontwikkelingen van de kinderen goed op!


Loesy en Rob

Beide dochters gaan naar Marly en wat genieten ze. Wij kunnen met een gerust hart naar ons werk gaan want wat zijn ze in goede handen. Thuis noemde ze Marly al tante. Ze doen elke keer leuke, actieve en leerzame dingen. Ze kunnen kind zijn en voelen zich daar thuis.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 8 jaar ervaring als gastouder