Tip van ViaViela

Marion

beek en donk | 60 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Marion


  • beek en donk, wijk laarsche velden
  • 60 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding

Marion:

een rustige/warme/professionele persoonlijkheid

Ik vind het belangrijk dat kinderen op een professionele en persoonlijke manier opgevangen worden in een huiselijke omgeving. Ik onderneem veel met de kinderen, ga er graag mee naar buiten, naar de speeltuin, kinderboerderij. knutselen, gezellig een boekje voorlezen, spelletjes doen. Ik hanteer ook de 3 R., dit betekent Rust, Regelmaat en Reinheid. Kom gerust een keertje langs om te zien en te ervaren in welke omgeving de kinderen opgevangen worden en welke mogelijkheden er zoal zijn.

beek en donk

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,75 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Renske

Marion is een TOP gastouder! Ze is lief en zorgzaam. Ze onderneemt veel met de kindjes, zoals naar de speeltuin gaan, samen knutselen en spelletjes doen. Onze kindjes voelen zich erg vertrouwd bij Marion en gaan altijd met heel veel plezier naar haar toe!


Karen

Marion is een hele lieve, betrokken, flexibele en betrouwbare gastouder. Ze staat altijd voor ons gezin klaar en wij brengen onze 3 kinderen met een gerust hart bij haar. En het aller belangrijkste, onze jongens zijn gek op Marion, ze willen er dan ook graag gaan spelen zoals ze zelf zeggen!


Angela

Al vanaf het begin een erg vertrouwd gevoel bij Marion. Ze is geduldig, lief, consequent en onderneemt graag leuke dingen met de kindjes. Houdt ook erg rekening met gevoelens en ontwikkeling van de kinderen. Is flexibel, open en eerlijk. Kortom echt een super gastouder!!!


Sandra

Marion is lief en zorgzaam. Luistert goed naar wat de ouders graag willen voor hun kind. Ze doet erg haar best om het ritme van thuis door te voeren tijdens de opvanguren. Marion is zeer flexibel. Een dag ruilen, wat langer blijven, extra opvangen. Het kan meestal. Onze kinderen zijn dol op Marion!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 13 jaar ervaring als gastouder