Linda

bemmel | 36 jr

Creatief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Linda


  • bemmel, wijk t hoog
  • 36 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Linda:

gastvrij, open, spontaan, positief en creatief.

met kinderen werken wilde ik al van jongs af aan. na de sp3, 4 en de propedeuse was er in de kinderopvang weinig werk dus ben me om gaan scholen voor zorg. maar toch de kinderopvang bleef in mn hart. ik ben voor mezelf begonnen als gastouder, en probeer dan ook alles eruit te halen om het voor de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken. kernwoorden voor mijn opvang zijn, liefdevol, veilig, open en gastvrij. samen met de ouders probeer ik een zo prettig mogelijke sfeer te creëren zodat het kind zich thuis kan voelen.

bemmel

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,00 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Gerbe

Wij brengen, zoals iedere ouder, onze kleine met frisse tegenzin naar de opvang! Gelukkig wordt ze bij Kinderopvang Sammy met open armen ontvangen en wil ze direct spelen, waardoor je weet dat je kind het naar je zin hebt! Vaak wordt er geknutselt! Kortom, een betrouwbare fijne opvanglocatie!


Lentjes

Linda is echt een hele goede en fijne gastouder. Zij werkt met afwisselende thema's. De kinderen voelen zich er echt thuis. Linda is erg flexibel en een zeer betrouwbare gastouder! Mijn kinderen gaan al een jaar met veel plezier naar haar toe! Zeker een aanrader!!


yvanca

Linda is een erg fijne en flexibele gastouder. Ze denkt graag mee bij oppas problemen (ook op kort termijn indien nodig!) Ze werkt met afwisselende thema's. Ze zorgt dat speelgoed regelmatig wordt vernieuwd. (groot / divers aanbod). Kortom erg blij mee!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 5 jaar ervaring als gastouder