Manuela

beusichem | 27 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Manuela


  • beusichem
  • 27 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding

Manuela:

vrolijke zorgzame meid.

Als gastouder vind ik het belangrijk dat kinderen leuk en leerzaam kunnen spelen. En vooral dat kinderen zich op hun gemak kunnen voelen en lekker zich zelf kunnen zijn. Op avontuur in het bos of juist een keer lekker klimen en klauteren bij een speelplek. Met lekker weer heel veel spetter plezier! Samen knutselen en lekkernijen maken. Zingen dansen en vooral veel plezier maken samen! Spelenderwijs leren kinderen elke dag weer! Ik ben zelf een trotse moeder van een zoontje en dochter.

beusichem

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 66,73 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Annemieke

Manuela is een lieve zorgzame gastouder, onze kindjes zijn dol op haar!Ze kunnen echt kind zijn, lekker buitenspelen, met water kliederen. Leuke knutsels, dansen,zingen. Aandacht voor ontwikkeling,ook voor onze baby! Vol vertrouwen je kind achterlaten wetende dat ze in zorgzame handen zijn!


Laura

Manuela is een lieve zorgzame gastouder. Ze steekt graag haar handen uit de mouwen om jouw kind een leuke dag te bezorgen! Mijn zoontje kwam toen hij 8 maanden was. In het begin heeft hij veel gehuild. Manuela heeft veel met hem geknuffeld en gespeeld. Het ging al snel beter! Manuela is super!


Patricia

Mijn dochter is altijd met veel plezier gegaan!! Altijd leuke speelgoed en knutselwerkjes met speciale gelegenheden. Communicatie verloopt altijd goed, en Manuela is erg flexibel wanneer je dingen op tijd aangeeft. Ik heb mijn dochter altijd met volle vertrouwen gebracht!


Arina

Laat je kinderen met een gerust hart achter. Manuela is een liefdevolle gastouder, Die erg veel tijd met de kinderen besteedt. Als het regent? Lekker binnen spelen of knutselen. Met lekker weer lekker buiten in de tuin spelen. Alles is mogelijk. ❤❤ Als dat geen liefde is voor je vak.😁

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 5 jaar ervaring als gastouder