Tip van ViaViela

Heidi

capelle aan den ijssel | 32 jr

Sportief Buitenmens Geduldig
Hoofdkantoor

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Heidi


  • capelle aan den ijssel, wijk oostgaarde
  • 32 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Heidi:

Lief, gezellig, rustig, vrolijk...

Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen lekker veel buiten kunnen spelen en in de buitenlucht zijn. Daarom ga ik regelmatig met mijn oppaskinderen naar de speeltuin, de kinderboerderij, of we maken een boswandeling met een picknick. Verder ben ik rustig, houd ik van ritme, regelmaat en duidelijkheid en vind gezonde voeding voor kids belangrijk: suikervrij en zoutarm let ik op. Natuurlijk bakken we lekkere dingen gezoet met fruit of andere natuurlijke suikers!

capelle aan den ijssel

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,50 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Beschikbaarheid


Recensies van ouders


Janis Bongaards

Onwijs fijne en betrouwbare gastouder ! Wat ik prettig vind is dat zij verschil maakt in het gezonde eten en leuke dingen doet met de kids zoals bv knutselen(kunstwerkjes krijg je vaak mee naar huis) En nu Heidi zelf een tuin heeft zijn zij deze mooie dagen alleen maar buiten te vinden.


Liek Hoogendoorn

Erg leuke en betrouwbare gastouder. Mijn dochtertje gaat altijd met erg veel plezier naar Heidi toe. Ook gaan ze elke dag lekker naar buiten toe. Zij komt er iedere dag weer met de leukste verhaaltjes thuis.


Diana Nieuwlaat

Ik ben super tevreden met onze gastouder Heidi. Ik kan met al me vragen terecht bij haar, al wijst heel veel zichzelf al uit. Me zoontje gaat met veel plezier 4 dgn in de week naar haar toe. Hij leert veel van haar en van de andere kindjes.


Desiree van der Heijden

ervaren gastouder. onze dochter gaat altijd met plezier naar Heidi. communicatie is goed! leuke activiteiten worden er georganiseerd! kids hebben vaak leuke tekeningen of knutsel werkjes . een echte aanrader groet. mama v dylara

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 3 jaar ervaring als gastouder