Hermien

de wijk | 62 jr

Creatief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Hermien


  • de wijk
  • 62 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Hermien:

Oppas die bij draagt aan de ontwikkeling.

Het is een toevoeging voor elk kind om op te groeien met meerdere kinderen om zich heen, maar toch in een huiselijke sfeer waar de aandacht uit gaat naar het individuele kind. Ik als ervaren pedagogisch medewerkster wil kinderen veel uitdaging bieden. Kom bij mij grote avonturen beleven! Samen de natuur ontdekken, talenten ontwikkelen en uren spelen. Bij gastouder Demien kan je jezelf zijn. Een liefdevolle ervaren gastouder, met plek voor meerdere kinderen. Meld je aan voor een kennismakingsgesprek en bespreek samen de mogelijkheden.

de wijk

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,25 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Karin

Hermien is een rustige,flexibele en heel lieve gastouder. Ze doet veel leuke dingen zoals knutselen, wandelen naar de speeltuin of even langs de eendjes. Onze kinderen leren er veel en gaan er met veel plezier heen en voelen zich er thuis.


Lianne

Hermien is een ontzettend lieve, flexibele, betrokken en enthousiaste gastouder. Ze was dol op de kinderen en andersom ook! Ze gingen er altijd met enorm veel plezier naar toe en we hebben ze altijd vol vertrouwen bij haar gebracht. Ze werkt met thema's en ze onderneemt van alles: niks is te gek!


Cecile

Onze zoon heeft 4 fantastische jaren gehad bij gastouder Hermien! Kundig, lief, warm en zeer passievol. Onze zoon heeft niet alleen veel geleerd en veel ondernomen met Hermien, hij heeft vooral heel veel aandacht en liefde ontvangen alsof het familie is. Wij gaan Hermien ontzettend missen.


Marieke Meijerink-Zwols

Hermien is een uiterst betrouwbare en lieve gastouder. Doet met de kinderen altijd leuke dingen zoals knutselen, naar buiten en werken met thema’s. Wij kunnen Hermien van harte aanbevelen.

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 30 jaar ervaring als gastouder