Tip van ViaViela

Karin

doesburg | 51 jr

Creatief ondernemend

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Karin


  • doesburg
  • 51 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Karin:

Lief, geduldig en creatief

Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Ze zijn zo onbevangen, eerlijk en fantasierijk. Ik knutsel erg graag met ze maar natuurlijk doen we ook een heleboel andere dingen zoals spelen in onze heerlijke grote tuin. Hierbij staat het kind centraal; niets moet maar er kan veel. Het belangrijkste vind ik dat de kinderen zich op hun gemak voelen, zich "thuis" voelen. Als ouder zit je zo met een gerust gevoel op je werk.

doesburg

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,00 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Raymond/Desiree

Karin is heel lief voor de kinderen. Elke dag naar buiten en regelmatig knutselen. Onze kinderen gaan er met veel plezier naar toe. Wat wij zelf ook prettig vinden is dat de regels die Karin thuis hanteert, erg overeenkomen met onze eigen huisregels.


Linda

Mijn zoontje komt altijd met een grote glimlach terug van Karin. Ze is vriendelijk, professioneel en creatief. Mijn zoontje leert er heel veel en komt altijd wel met iets leuks thuis wat hij gemaakt heeft. Ze werkt met thema's en heeft veel verschillende soorten speelgoed, goed voor de ontwikkeling.


Alieke

Feline vond het als baby meteen al leuk, lekker spelen met andere kindjes en alle aandacht van een zeer lieve gastouder! Creatieve knutsels, verven op de schutting, crossen in de tuin.....geweldig:) de kindjes zijn er echt thuis! 4 jaar mocht Feline in dit lieve gezin zijn. Bijzonder lieve gastouder


Nicole

Een ontzettende lieve gastouder waar onze zoon al 1.5 jaar met plezier heen gaat. Op zijn vrije dagen vraagt hij: "ka-in toe". Door het nauwe contact overdag, zit ik met een gerust hart op mijn werk en krijg ik de leukste foto's en anekdotes over onze zoon. Een echte aanrader!

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 8 jaar ervaring als gastouder