Cobie gastouderopvang paraplu

doetinchem | 63 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber Voorlezen, Knutselen, Gezelligheid,

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Cobie gastouderopvang paraplu


  • doetinchem, wijk centrum
  • 63 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Cobie gastouderopvang paraplu:

Rustig. Ervaren. Spontaan. Creatief en Sportief.

Opvang bieden in een huiselijke vertrouwde en gezellige omgeving. Er is een aparte knutsel/speelruimte. Waar volop kan worden getekend, geverfd, verkleed en gelezen. En spelen met duplo, lego, puzzels, auto's, poppen en barbies. Verder ga ik graag naar het bos, en naar de plaatselijk speeltuin. Belangrijk is wel dit laatste alles in goed overleg met de ouders te doen. Ook vind ik gezond eten en drinken belangrijk.

doetinchem

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,35 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Marike

Cobie is een betrouwbare, lieve en duidelijke oppas voor onze 3 jongens. Ze weet van gewone dingen een feest te maken. Haar grootste kracht is dat ze zicht heeft op de ontwikkeling van elk kind en sluit hier goed op aan. Daarnaast doet ze het oppaswerk echt met haar hart en dat voel je als ouder!


Diane

Onze zoon van 5,5 jaar gaat sinds april 2017 met veel plezier naar Cobie Zij onderneemt veel met haar oppaskinderen. Gaat regelmatig naar de speeltuin, is actief met spelletjes en heeft haar garage erg leuk op kinderen ingericht. Cobie is erg flexibel en we zijn heel blij met haar!


Bas

Cobie is een hele lieve, zorgzame en betrouwbare oppas. We zijn heel erg blij met haar. Ze verzint en onderneemt altijd leuke dingen en de kinderen willen niet meer zonder haar ☺

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 10 jaar ervaring als gastouder