Jasmijn

eethen | 29 jr

Creatief Sportief Buitenmens

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Jasmijn


  • eethen
  • 29 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Jasmijn:

Lief, creatief ,enthousiast en verantwoordelijk.

Werken met kinderen is altijd al mijn grote passie geweest, daarom ben ik gastouder geworden. Doordat ik op het platteland woon, kan ik mijn oppaskinderen een gevarieerd programma aanbieden. We zijn vaak lekker buiten in de tuin. Of trekken er samen op uit met de bakfiets. Ook vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Bakken en knutselen zijn activiteiten die we regelmatig doen. Elk kind is anders en uniek daarom probeer ik zoveel mogelijk in te spelen op de interesses van het kind.

eethen

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Jacobiene

Onze jongens (1 en 2 jaar) vinden het heerlijk bij Jasmijn. Ze is superlief en actief, een buitenmens en een doener. Jasmijn verzorgt ze supergoed, laat ze veel ontdekken, doen, proeven en knutselen. Ze is voor ons als gezin ook meedenkend en flexibel, wat ons betreft een echte goudmijn!


Amy

Jasmijn is een hele lieve, betrouwbare en gastvrije gastouder. Ze is erg creatief en onderneemt veel voor en met de kindjes. Ons zoontje gaat graag naar Jasmijn toe!


Karlijn

Jasmijn is heel erg lief voor de kinderen ze maakt er altijd iets gezelligs van. En de kinderen zijn dol op haar! Knutselen, bakken of een ijsje eten niets is te gek. Wij zijn haar enorm dankbaar!


Jolanda Gouda

Jasmijn is een jonge enthousiaste en sportieve gastouder die erg actief en creatief is met de kinderen. Doet graag met ze knutselen, bakken maar ook buiten spelen. Ze heeft oog voor ieder kind en is erg oplettend. Kortom een zeer geschikte gastouder waar je de kinderen met een gerust hart achter laa

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 7 jaar ervaring als gastouder