Tip van ViaViela

Kelly

enschede | 35 jr

Creatief Buitenmens Zorgzaam

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Kelly


  • enschede
  • 35 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Kelly:

zorgzaam, betrokken, sociaal, actief, ondernemend.

Het actief betrokken zijn bij de opvoeding van de kinderen vind ik erg bijzonder. Ik ben dan ook een gastouder die veel onderneemt met de kinderen, van naar het park gaan tot naar de bibliotheek. En natuurlijk knutselen, lezen, puzzelen en kleien we veel. Ik ben dan ook veel bezig op het niveau en ontwikkeling van ieder kind.

enschede

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,25 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Anne

Kelly vangt de kinderen met alle liefde, plezier en geduld op. Ze doet veel leuke dingen met de kinderen maar geeft ze ook voldoende rust. Onze dochter lacht zodra ze haar ziet en heeft telkens weer een heerlijke dag. Kelly is goed bereikbaar en alles is te bespreken. Wij zijn erg blij met Kelly!


Leonie

We zijn erg blij met Kelly! Haar woning is schoon en netjes met mooie slaap- en speelplekken voor de kindjes. Het is goed afspraken maken met Kelly, ze communiceert heel duidelijk en pro-actief. Verder is ze heel lief voor de gastkindjes, en dat geldt ook voor haar partner en twee eigen kinderen.


Hilde

Kelly is een hele liefdevolle, vrolijke, goed georganiseerde, meedenkende en zorgvuldige gastouder. Ze heeft het erg goed voor elkaar voor de kinderen; stapelbedjes, kinderstoelen, commode, box en zelfs een bolderkar voor 6 kindjes is aanwezig! Beter konden wij niet wensen!


Daphne

Kelly is een fijne gastouder. Onze zoon gaat met plezier naar haar toe. Het is prettig dat onze zoon bij Kelly zijn normale dag ritme aan kan houden, er is oog voor zijn individuele behoeftes. Daarnaast is Kelly flexibel en is alles te overleggen.

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 3 jaar ervaring als gastouder