Ingrid

gorinchem | 51 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber
Hoofdkantoor

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Ingrid


  • gorinchem
  • 51 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Ingrid:

Lief,begripvol,flexibel,staat klaar voor iedereen.

Met veel liefde, persoonlijke aandacht en grote verantwoordelijkheid bied ik opvang. Graag help ik de ouders die mij nodig hebben. Ik woon in een appartement, zonder dieren en rookvrij. Iedere dag kunnen de kinderen in de speeltuin of kinderboerderij spelen.Tekenen, voorlezen, dansen en zingen zijn mijn favoriete dingen om met hen te doen. Als gastouder vind ik het belangrijk dat de kinderen zich emotioneel veilig en welkom voelen, wat erg belangrijk is voor hun ontwikkeling tot volwassenen.

gorinchem

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Beschikbaarheid


Recensies van ouders


Linda Bunt

Wij hadden ons geen betere gastouder kunnen wensen dan Ingrid. Ingrid is ontzettend lief, betrouwbaar, positief en heeft onze zoon spelenderwijs ontzettend veel geleerd. Ze bouwt echt een band op met de kindjes die bij haar komen en zorgt ervoor dat zij zich veilig en geborgen voelen.


Petra van Mourik

We komen al 6 jaar bij deze lieve gastouder. Ingrid heeft oog voor gezondheid en ontwikkeling. Ze is erg actief, gaat veel naar buiten en doet veel activiteiten met de kinderen als knutselen, kleuren, puzzelen enz. Kortom een gastouder waar je met een gerust hart je kind aan kan toevertrouwen.


Chantal Aroepa

Liefde en passie ervaar ik bij Ingrid als gastouder. Ze is ook flexibel en begripvol. Mijn dochter heeft het heel goed naar haar zin. Super!!!


Madelon Lokhorst/ Thomas Binsted

Ingrid is een lieve gastouder met haar hart op de juiste plek, Ze heeft veel geduld en onderneemt veel met de kinderen zoals naar de kinderboerderij en speeltuin gaan, Ze kijkt goed mee met de ontwikkeling van ieder individu van jong tot oud. Er wordt gedanst en muziek gemaakt! Het voelt vertrouwd.


Maureen Lokhorst

Een lieve en betrokken gastouder die met je mee denkt. Ingrid werkt in thema's met de daar bij behoorde activiteiten. De gastkindjes zijn veel buiten. Onze dochter gaat met veel plezier naar Ingrid en binnenkort start ook onze zoon. Wij laten onze kinderen met een gerust hart achter.

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 10 jaar ervaring als gastouder