Melissa

halsteren | 28 jr

Creatief Muzikaal Buitenmens
Hoofdkantoor

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Melissa


  • halsteren, wijk centrum
  • 28 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Melissa:

Gezellige spontane eigenwijze kindervriend.

Ik ben gastouder geworden omdat, ik het erg leuk vind om op te passen. kinderen houden je een hele dag door in beweging. Ik ben iemand die erg graag buiten is en als het weer dit toelaat zal ik dit ook blijven doen met oppaskinderen. Wat ik belangrijk vind in opvoeding is respect, niet liegen en positief benaderen. De activiteiten die ik met de kinderen zal gaan doen:naar het bos, naar de speeltuin, knutselen. Ook gaan we 1 x per jaar naar de dierentuin met alle kinderen van de opvang en organiseer ik elk jaar een sint en pieten middag.

halsteren

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,25 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Beschikbaarheid


Recensies van ouders


Wilma

Bij Melissa is ieder kind welkom!! Ze past alles aan de kinderen aan en altijd met een glimlach en vrolijkheid! Alles in huis en tuin is ingericht op kinderen. Ook eten, drinken en verschoningen, ze komen niks te kort. Mijn zoon vraagt nog steeds of hij naar Melissa mag


Karin

Melissa is een hele lieve en zorgzame gastouder die altijd met een grote lach de kindjes ontvangt. Leuke tuin waar ze lekker kunnen spelen en Melissa verzint altijd wel iets leuks om met ze te doen. Kortom, een echte aanrader!


Jacqueline

Mijn dochter van bijna 3 komt al vanaf dat ze 3 maanden oud is bij Me'lissa'.Ze gaat daar altijd met een goed gevoel naartoe.Ze ziet het denk ik niet als oppas maar omdat ze daar zolang komt eerder als familie.Als bezorgde ouder krijg je genoeg foto's toegestuurd van je kind om je gerust te stellen.


Evelien

Wij zijn zeer tevreden over gastouderopvang Tante lissa en raden haar zeker aan bij anderen. Melissa heeft echt oog voor de kinderen en alles is goed geregeld. Ze doet dit alles met zeer veel passie. Onze zoon voelt zich er goed thuis en gaat er altijd met heel veel plezier naar toe.


Laura

Melissa is een hele lieve en vrolijke gastouder! Er is veel ruimte voor persoonlijke rituelen die voor veel kindjes zo belangrijk zijn. Daarnaast is ze ook erg flexibel en wordt er veel meegedacht en geanticipeerd. Onze zoon heeft het er altijd naar zijn zin en onze dochter straks vast ook!


Samantha

Zeer fijne opvangplaats. Kinderen hebben een zeer grote speelruimte met veel verschillend speelgoed voor baby tot ouder en een hele fijne veilige tuin waar ze zich kunnen uitleven. Melissa zelf is heel flexibel en heel lief voor de kinderen ook het contact is zeer laagdrempelig en erg prettig.

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 5 jaar ervaring als gastouder