Vincent

hellevoetsluis | 38 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber Ondernemend
Hoofdkantoor

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Vincent


  • hellevoetsluis, wijk bonsenhoeck
  • 38 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Vincent:

Ik ben verzorgend, creatief en hou van koken

Als gastouder vind ik de onderstaande punten erg belangrijk: - Rust en Regelmaat - Ruim voldoende binnen - en buiten speelmogelijkheden. - Kleinschalige kinderopvang - Leerzame uitstapjes en buiten spelen - Gezonde voeding en tussendoortjes - Samenspel tussen kinderen onderling - Pedagogische vakkundigheid

hellevoetsluis

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,75 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Beschikbaarheid


Recensies van ouders


Fam. Veldkamp

Wij zijn super blij en trots op Vincent als onze gastouder. Onze dochter en zoon gaan altijd met veel plezier naar Vincent toe. Voor ons een vertrouwde plek waar wij onze kinderen met een gerust hart achter laten. Er is ruimte voor creativiteit, spel en persoonlijke ontwikkeling.


Jacky

mijn zoontje heeft het altijd reuze naar zijn zin met Vincent. Overdag krijg ik altijd superfijne berichten hoe het gaat, wat mij altijd een beetje weer geruststelt. ik ben heel tevreden met mijn gastouder keuze en hoop dat ik mijn zoontje nog lang kan afzetten bij Vincent.


Ingeborg

Onze zoon gaat nu een jaar naar Vincent. Heeft het super erg naar zijn zin. Krijgt persoonlijke aandacht en doen veel leuke dingen. Contact naar ouders erg tevreden over. Wij weten altijd hoe de dag is verlopen en worden tussendoor op de hoogte gesteld. Veel afwisselend speelgoed.


Katja van der Sluijs

Vincent is een uitermate betrouwbare lieve gastouder en vader. De gastouder omgeving ziet er altijd zeer schoon en netjes uit. Mijn dochter heeft het erg naar haar zin bij Vincent en word op alle fronten getriggerd om zichzelf te ontwikkelen. Vincent zorgt voor een vertrouwde thuisomgeving, chapeau!


Chantal

Vincent is een hele fijne Gastouder! Ons zoontje Julian van 4 maanden komt daar sinds ik weer werk eerst zag ik er tegenop te gaan werken en de kleine achter te laten,maar door de goeie zorg van Vincent en ook de liefde voor Julian van zijn vrouw en dochtertje laat ik hem met een gerust hart achter!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 11 jaar ervaring als gastouder