Tarryn

lent | 29 jr

Creatief Spelletjesliefhebber
Hoofdkantoor

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Tarryn


  • lent
  • 29 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Tarryn:

Ik ben een flexibele, creatieve gastouder.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich daartoe kunnen ontwikkelen door bezig te zijn. De kinderen krijgen voldoende aangeboden. Denk hierbij aan knutselen, verven, tekenen, plakken, bouwen, puzzelen, kleien, (voor)lezen, dansen en buitenspelen. Gedurende de dag worden de verschillende activiteiten en rustmomenten goed verdeeld. De kinderen die het nodig hebben kunnen op de 1e etage even slapen en zich opladen, om vervolgens weer gezellig te kunnen spelen.

lent

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,00 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Beschikbaarheid


Recensies van ouders


Dyantha

Tarryn is een ontzettend vriendelijke en fijne gastouder. Ze is erg prettig in de omgang met de kinderen en heeft een fijne kindvriendelijke woning waar alle kinderen veilig kunnen spelen. Wij laten ons zoontje altijd met een heel goed gevoel achter. We zijn erg blij met Tarryn!


Marietje

Wij zijn erg blij met Tarryn als gastouder. Ze heeft veel ervaring en is professioneel en flexibel. We krijgen regelmatig Appjes met een foto of filmpje van ons dochtertje wat erg leuk is. Ze is erg lief en zorgzaam met de kinderen, ik breng ons meisje van 15 weken met een gerust gevoel bij haar.


Robin

Tarryn is een ontzettend fijne gastouder. Ik laat mijn dochter met veel vertrouwen achter bij Tarryn, waarna ik regelmatig foto's of filmpjes ontvang of een berichtje hoe het die dag gaat. Ook denkt ze graag met je mee als je ergens over twijfelt betreffende opvoedingskwesties.


Marianne

Kan me geen betere gastouder voorstellen voor onze zoon. Tarryn is zorgzaam, lief, betrouwbaar, creatief en staat altijd voor je klaar


Kirsten

Tarryn is een zeer bekwame en lieve gastouder! Ons zoontje gaat altijd met veel plezier naar haar toe, en komt met mooie verhalen thuis. Ze is erg creatief en onderneemt veel met de kindjes. Ook hebben ze elke maand een thema met Kiki de beer. Ben zeer tevreden over Tarryn!!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 2 jaar ervaring als gastouder