Sandra

maarssen | 55 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Sandra


  • maarssen
  • 55 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Sandra:

Ervaren + veel buiten + plezier + professioneel

Ik vind het heerlijk om met kinderen samen te zijn, met ze te spelen en ze te zien opgroeien. Ik wil graag goede opvang bieden vanuit een thuissituatie. Je kind zal een gezellige tijd bij ons hebben, waarin ik goed zorg voor je kind, we veel met elkaar bezig zijn en ook veel lol hebben. Ik heb oog voor de ontwikkeling van je kind en ook voor zijn/haar creativiteit. Je kan je kind met een gerust hart bij mij achter laten, het is in goede handen.

maarssen

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,75 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Marlijn

Vanaf het eerste moment had onze zoon het direct naar z'n zin bij Sandra. Ze zorgt voor een veilige, liefdevolle omgeving en een ontspannen sfeer. Ze gaat elke dag met de kids naar buiten. Bovendien is ze heel flexibel en heeft op een ongedwongen manier aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen.


Fenna

Onze zoons komen al zeker 3 jaar bij Sandra. Naar ieders tevredenheid :) Ze komen opgewekt terug, vol verhalen over al hun avonturen en met tekeningen etc. Ook leren ze de voorschoolse basiskennis. De kwaliteiten van Sandra als gastouder in 3 woorden: professioneel, betrokken en lief. Een topper!


Dion

Wij zijn heel blij met Sandra als gastouder voor onze drie kinderen. Sandra zorgt altijd voor een leuke dag met gezellig knutselen, lekker naar buiten, veel boekjes lezen en spelen. Sandra stimuleert en helpt de kinderen om nieuwe dingen te leren. Daarbij is ze erg betrokken en begaan met ze.


Jochem & Petra

Onze 2 kinderen hebben beide bij Sandra in de opvang gezeten. Sandra is een zeer bevlogen, professionele gastouder met een groot warm hart en daarbij zeer flexibel en pro-actief! Sandra heeft een enorme positieve bijdrage geleverd in de opvoeding van onze kinderen. Zij is een geweldige gastouder!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 23 jaar ervaring als gastouder