Maud

maastricht | 27 jr

Creatief Buitenmens

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Maud


  • maastricht, wijk heer
  • 27 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Maud:

passie voor kinderen

Uw kindje staat bij mij centraal en wordt opgevangen in een huiselijke en sfeervolle omgeving. Ik vind het belangrijk dat uw kind zich prettig en veilig voelt bij ons. Ik heb een ruime bovenverdieping die ik helemaal heb omgetoverd tot een luxe speelparadijs. Onze achter tuin is groot genoeg en biedt veel speel plezier. De dag is ingedeeld in herkenbare momenten voor uw kindje. Denk aan eten, slapen, spelen. Met veel plezier nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen.

maastricht

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,50 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Tim en Resie

Zodra ons dochtertje Maud ziet is ze blij. Geen moment spijt gehad dat we voor Maud hebben gekozen!


Tim

Onze dochter gaat nu 6 maanden naar Maud. We hebben geen moment spijt van deze keuze. Maud is open en eerlijk, communiceert helder en duidelijk en denkt mee in oplossingen. De aanpak en werkwijze van Maud draagt zeker bij aan de goede, snelle ontwikkeling van onze dochter. We zijn meer dan tevreden!


Lieke

Maud is heel lief voor ons dochtertje. Omdat ik haar niet haal en breng vind ik het heel fijn dat Maud in een boekje bijhoudt hoe de dag van mijn dochtertje is verlopen. Ook waardeer ik het dat Maud zich goed bezighoudt met de vaardigheden en gevoel. Ze leest boekjes en is actief bezig. Heel fijn.


Sandra

Maud biedt vol enthousiasme een gezellige en creatieve opvang. Onze kleine meid gaat er met veel plezier naartoe en leert iedere week weer nieuwe dingen qua zingen, dansen en samen spelen.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 2 jaar ervaring als gastouder