Michella

nederhemert | 27 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber Ondernemend

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Michella


  • nederhemert
  • 27 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Michella:

Rustig, zorgzaam en ondernemend

Zelf zorg ik thuis voor mijn 3 dochters. In een kleinschalige en huiselijke sfeer vang ik kindjes op en heb ik tijd om met hen bezig te zijn. Knutselen, boekjes lezen en spelletjes doen. Wij zijn buitenmensen, naar speeltuintjes toe wandelen of fietsen met de bakfiets doen we graag. Ik vind het belangrijk dat elk kind zich gehoord voelt en aandacht krijgt. Wij zijn Christelijk en dat betekend dat er vanuit deze normen en waarden geleefd wordt en de kinderen dit door de dag heen ook meekrijgen.

nederhemert

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,50 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Mariska

Michella is echt een topper! De kinderen staan bij haar op nummer 1, zij krijgen alle aandacht die ze nodig hebben en verdienen. Ons zoontje (nu 7,5 maand) vindt het er geweldig. Hij krijgt alle aandacht en heeft het enorm naar zijn zin. Michella is ook heel flexibel en meelevend, aanrader!!


Elise en Jos

Een lieve, sociale en betrokken gastouder. Ons dochtertje wordt liefdevol verzorgd en gestimuleerd in haar ontwikkeling door middel van ondernemende activiteiten, maar het allerbelangrijkste ze krijgt de aandacht die ze nodig heeft. Fijn contact! Michella je bent een topper, wij zijn blij met jou.


Claire

Michella is een hele lieve gastouder voor onze dochter. Zij komt er graag en komt regelmatig thuis met de mooiste vlechten in haar haar. Ze knutselen en spelen veel buiten. Michella communiceert heel prettig met ons en we kunnen makkelijk met haar in gesprek als het nodig is. Kortom een aanrader!


Joanne

Michella is een topper! Gezelligheid en plezier staan voorop en de sfeer is heel relaxed. Regelmatig een ommetje naar de dieren en veel buiten zijn. Ons zoontje gaat er met veel plezier heen. Ik ben heel tevreden en zou haar zeker aanbevelen!


Trish

Het speeldorp de naam zegt al genoeg. Ik breng nu al een half jaar mijn lieve zoontje naar het speeldorp. Het liefst springt hij uit de auto zo daar bij hun naar binnen. Bij Michella draait alles om de kinderen en ook op de manier om ze dingen bij te brengen.


Marcel

Onze 2 kinderen gingen na ongeveer een jaar voor de eerste keer naar “Het Speeldorp”. Meteen na het eerste contact was er een goede klik. Michella heeft met veel liefde&aandacht voor onze kinderen gezorgd. Ze was tevens meelevend en flexibel in de communicatie. Ze hebben een fijne tijd gehad!


Marjan

Michella is een lieve, gezellige gastouder. Ze doet vaak leuke dingen met de kinderen. Ook kunnen ze er lekker buiten spelen. Mijn dochter gaat er graag heen en komt er ook weer enthousiast vandaan!


Daniel

Michella heeft een tijd lang onze kinderen opgevangen. Ze is heel bekwaam in het omgaan met kinderen, vriendelijk en creatief. Onze kinderen hadden al snel een goede band met haar. Wij kunnen Michella dan ook aan iedereen aanbevelen als een zeer geschikte en betrouwbare gastouder.

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer een jaar ervaring als gastouder