Sanne

nijmegen | 32 jr

Creatief Sportief Buitenmens
Hoofdkantoor

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Sanne


  • nijmegen, wijk neerbosch oost
  • 32 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Sanne:

lief, zorgzaam, consequent, leergierig,

Ik wil jonge kinderen een rijk scala aan leerervaringen bieden. Ieder kind ontwikkeld zich op zijn eigen tempo. Er hoeven nog geen doelen behaald te worden. Kinderen hoeven niet naar perfectie te streven. Ze moeten kunnen lachen, spelen en gek doen.

nijmegen

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,75 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Beschikbaarheid


Recensies van ouders


Meike

Bij Sanne hadden wij meteen een goed gevoel. Ze is een professional en daarbij een warm en ontspannen persoon met veel rust. Onze zoon wordt twee dagen per week bij Sanne thuis opgevangen. De onderlinge communicatie verloopt soepel en ze is flexibel. Wij zijn erg tevreden en blij met Sanne!


Elseline

Sanne is de beste gastouder die er is, we hadden ons echt geen betere plek kunnen wensen! Ze is heel lief voor de kindjes, en ons zoontje was heel erg aan haar gehecht. We waren erg verdrietig toen ze ging verhuizen en we zijn jaloers op de ouders die hun kindjes nu bij haar kunnen brengen!.


Angela

Sanne is iets meer dan twee jaar de gastouder geweest van onze dochter. Op alle fronten zouden wij zo weer terug willen naar Sanne (wij zijn verhuisd): ze is ontzettend lief, pedagogisch enorm sterk en flexibel en betrouwbaar. Onze dochter mist haar en haar gezin nog steeds. Angela


Lineke

Sanne is de gastouder geweest van onze dochter van haar geboorte totdat ze bijna drie jaar was. Wij hadden ons geen betere, leukere, meer toegewijde gastouder kunnen wensen. Sanne is geduldig, pedagogisch heel sterk, ze is ondernemend, maar bovenal; ze is gewoon ontzettend lief voor de kinderen!


Natasja

Sanne heeft 2,5 jaar met veel liefde en aandacht voor onze dochter gezorgd (van 1,5 tot 4 jaar). Sanne is flexibel, lief, consequent en bij haar en Han vond onze dochter echt een tweede thuis. SANNE IS TOP!


Maaike

Sanne is een lieve, rustige en flexibele gastouder wie goed kijkt naar het kleine indivitu-tje en stemt hier haar benadering op af. Kibo gaat met veel plezier naar Sanne en we krijgen altijd een vrolijk en relax ventje mee terug naar huis.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 7 jaar ervaring als gastouder