Najat

oosterhout | 47 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Najat


  • oosterhout
  • 47 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Najat:

gezellige , lief en dol op kinderen.

Bij gastouderopvang Sjetje is het altijd gezellig, kinderen komen en gaan met plezier, ik werk met thema (alle thema's komen aan bod). ik vind het geweldig om de ontwikkeling van de kinderen te volgen. ik ben al 19 aar gastouder, ik vind het ook erg belangrijk om een goede band te creëren met de ouders. iedere kind is anders en daarom vind ik erg belangrijk om naar het kind te kijken en ze helpen bij hun ontwikkeling. Communicatie is een belangrijk onderdeel bij het ontwikkeling bij een kind.

oosterhout

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,75 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


James

Mijn kleinkinderen komen bij Najat. Er wordt voor lof over haar gepraat. Zowel mijn kinderen als mijn kleinkinderen houden van haar!


Kayleigh

Najat is de tweede moeder van onze kinderen. Ze kijkt naar ieder kind als apart individu en vind het heel belangrijk dat kinderen zich op hun eigen tempo ontwikkelen. Wij zijn gek op haar en willen haar nooit meer kwijt 💓


Jane

Najat is de beste gastouder die er is. Zij is zo betrokken bij de kinderen. Ze houden zielsveel van haar. Najat biedt structuur, geborgenheid en plezier. Ze geeft al haar kinderen veel aandacht en liefde. Najat is een topper!


Samantha en Leslie

Wij zijn ontzettend blij met Najat, de beste gastouder die we ons kunnen wensen. Ze is erg betrokken bij de kinderen, zowel in de ontwikkeling maar ook als je thuis bent kun je altijd bij haar terecht! Ze stimuleert de kinderen, is zorgzaam en behandeld ieder kind als een individu. Echt een topper!


Margo

Hele fijne gastouder, doet veel activiteiten met de kinderen en geeft ieder kind veel aandacht. Hierdoor kunnen de kindjes zich goed ontwikkelen.


Warren

De kinderen zijn dol op Najat! We waren in het begin bang dat ze het soms spannend zouden vinden maar dat is nooit het geval geweest. Zodra we bij Najat aankomen zijn ze ons alweer vergeten. Het is echt hun tweede huis. Het liefst zouden ze blijven logeren.


Brigit

Najat is een liefdevolle gastouder zelfs in corona tijd presenteert ze leuke dingen voor de ouders thuis om met hun kinderen te doen. Mijn kleinkinderen zijn heel erg graag bij haar ze is gezellig maar vooral lief voor de kinderen je kunt met een gerust hart de kinderen aan haar toe vertrouwen .


Heather

Najat is een gast ouder uit duizenden! Ze is zo lief, zorgzaam en betrokken bij de kinderen. Als de kinderen thuis komen hebben ze het vaak over Najat. Dit is natuurlijk omdat ze zoveel leuke dingen doen zoals knutselen, verven en samen spelen met de anderen kindjes. Wij zijn stapelgek op Najat ❤️


Emriye Demirtas

Najat, is de beste gastouder die wij ons konden wensen. Altijd heeeel betrokken, sociaal, professioneel, betrouwbaar, slim, lief en vrolijk! Wij zijn zeer tevreden met haar! De kleine gaat met stappen vooruit, want Najat stimuleert hem hartstikke goed. Beste beslissing ever!!!


Yara

Lexi gaat elke week met heel veel plezier naar Najat! Komt altijd weer met een grote lach terug, altijd met een leuk knutselwerkje. Wij zijn van begin af aan super tevreden.


Linda van den Rijen

De afgelopen 6 jaar heeft Najat met veel liefde en enthousiasme voor onze twee meiden gezorgd. Najat houdt van knutselen en heeft duidelijk aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen. De meiden hebben het er altijd erg naar hun zin gehad en kwamen vol verhalen over de dag naar huis!


Fam. Zwikker

Gedurende 8 jaar was Najat onze gastouder. Bij Najat weet je zeker dat je kinderen de aandacht en zorg krijgen die ze verdienen, in een liefdevolle en veilige omgeving. Najat is zorgzaam, enthousiast, secuur en kordaat. En iedere dag worden er leuke knutsels gemaakt!


Fam.van de burgt

In één zin: een geweldige gastouder! Vanaf het eerste moment krijg je een warm en veilig gevoel bij haar. Ze heeft veel mensenkennis en ervaring. Ze ziet,doet en onderneemt veel met de kinderen en bespreekt dit alles ook met de ouders door. Mijn 2 kinderen hebben een supertijd bij Najat gehad!

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 20 jaar ervaring als gastouder