Sabine

oss | 41 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Sabine


  • oss
  • 41 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Sabine:

Spontaan, sociaal en betrouwbaar

In 2012 ben ik mede voor mijn eigen kinderen gastouder geworden. Een combinatie van opvoeden en werken wat goed uitpakte en waar ik veel plezier aan beleef. Rust, ritme en regelmaat vind ik erg belangrijk. Er is voldoende spelaanbod, en waar nodig wordt er gestimuleerd in ontwikkeling. Ook kindjes met een 'rugzakje' cq lichamelijke handicap ben ik bekend mee. Veilig- vertrouwen - liefdevol - gezelligheid.

oss

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,70 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Bianca

Sabine is echt een prima adres voor gastouderopvang. Zeer flexibel en erg lief voor de kinderen. Doet ook veel met de kinderen zowel educatief als creatief. Zeker aan te raden!


Anna

Lief, zeer flexibel, een fijne gastouder!


Carla

Sabine is een zeer ervaren, zorgzame gastouder, betrouwbaar en flexibel.Ze geeft kinderen ruimte voor ontwikkeling en stelt grenzen wanneer nodig. Ons zoontje had allergieën en ook daar hield ze heel goed rekening mee. En het belangrijkste is dat ons zoontje altijd met plezier naar haar toe ging!


Yvonne

Een super goede oppas en ieder kind krijgt de juiste aandacht. De kinderen krijgen voldoende afwisseling en voelt net als thuis. Voor onze kids was er geen beter adres dan bij Sabine. Ze is verzorgt en lief voor de kids en doet allerlei leuke aktiviteiten met ze .


Rachel

Onze twee kinderen hebben het altijd heel erg naar hun zin gehad bij Sabine (bijna 4 jaar lang). Fijne, kundige en flexibele opvang. Sabine onderneemt leuke dingen met ze, maar laat ze ook zelf (samen) spelen en ontdekken. Communicatie is altijd prettig verlopen!


Emmy

Hele fijne tijd gehad. Mijn kindjes hebben er een leuke tijd gehad. En de communicatie is heel erg top. En lekker creatief. Helaas wegens verhuizing een andere oppas moeten zoeken. Maar hebben het goed gehad ruim 4 jaar


Janine

Onze kinderen gaan al 3jr naar Sabine en hebben het goed naar hun zin. Ze worden echt opgenomen in het gezin. We zijn erg te spreken over Sabine's aanpak. Ze knutselen, spelen lekker binnen en buiten. We waarderen Sabine’s flexibiliteit en constructief meedenken met ons. Een fantastische gastouder!


Jessica

Ons zoontje komt met veel plezier twee keer per week bij Sabine. De eerste weken heeft ze onze kleine man met open armen ontvangen en heeft hij zich meteen welkom en op zijn gemak gevoelt. Ze weet een gezellige en huiselijk ruimte te creëren waarin veel ruimte is voor ontwikkeling en plezier.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 11 jaar ervaring als gastouder