Francis

oudewater | 52 jr

Creatief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber Voorlezen, liedjes zingen, structuur bieden

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Francis


  • oudewater
  • 52 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Francis:

Spontaan, zorgzaam, betrouwbaar en kindgericht

Voorop staat voor mij dat de kinderen het bij mij naar hun zin hebben, plezier hebben en zich veilig voelen. Daarbij vind ik het boeiend om de ontwikkeling van kinderen van nabij mee te maken en hen hierin te kunnen stimuleren en begeleiden. Ik ben communicatief ingesteld. In overleg met de ouders afstemmen wat hun wensen en behoeften zijn t.a.v. hun kind vind ik erg belangrijk. Daarbij vind ik het heel leuk en zinvol om mijn werk als logopedist te combineren met kleinschalige kinderopvang!

oudewater

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,00 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Evelien & Erik

Ons zoontje is de afgelopen vier jaar bij Francis geweest. Hij heeft hier een geweldige tijd gehad. Er wordt veel gezongen, voorgelezen, buiten gespeeld, naar de hertjes en er is veel leuk speelgoed aanwezig. Francis is gezellig, vrolijk en sociaal en wij raden haar zeker aan als gastouder.


Eva

Wij ervaren een al al aandacht voor onze dochters en echt op alle denkbare fronten! Spraak, creativiteit, ontwikkeling in zijn geheel, samen spelen en zelfstandigheid. Niets ontgaat haar. Een liefdevolle vrouw met het hart op de goed plek en met oprecht de juiste aandacht voor het kind.


Michael & Joyce

Wij komen al 6 jaar bij Francis over de vloer. Eerst onze dochter, die nu op school zit. En nu onze zoon. Beide gaan altijd enthousiast naar Francis toe, zijn erg op haar gesteld. Ze onderneemt veel met de kinderen en zeker de verjaardagen en feestdagen worden gevierd met elkaar.

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 8 jaar ervaring als gastouder