Zara

's-hertogenbosch | 31 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Zara


  • 's-hertogenbosch, wijk rompert
  • 31 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Zara:

zorgzaam positief flexibel en verantwoordelijk.

Werken met kinderen past goed bij mij. Ik hen inmiddels al een paar jaar ervaring als gastouder. Maar ik heb zelf ook 2 prachtige dochters, en een zoon, waar ik veel ervaring mee heb opgedaan. Gedurende mijn opleiding heb ik stage's gelopen in de kraamzorg en kinderopvang. Gastouder zijn spreekt mij erg aan; ik ben zelfstandig, ik kan er zijn voor mijn eigen kinderen, en ik draag bij aan de ontwikkeling van kinderen.

's-hertogenbosch

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,75 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Pascalle

Hele lieve gastouder(gezin) die erg flexibel is! Werkt ook avonden en weekenden wat voor ons nodig is ivm onregelmatige werktijden. Zara houdt je goed op de hoogte tijdens de opvanguren hoe het met je kind gaat en zorgt voor een goed balans in speel, eet- en rusttijden. (Bij onze baby)


moulaka

Zara een TOP gastouder, zeer tevreden over haar. Naila was maar 3maanden oud toen ik voor het eerst bij zara bracht en meteen kreeg ik een goed gevoel bij. Wat mij voornamelijk aanspreekt bij zara is dat ze erg zorgzaam is en vertrouwelijk persoon is. Ga zo door!


Hanan

Ik vindt haar heel positief,gaat heel goed met kinderen om.Mijn dochter gaat met plezier daar na toe,ik hoef me niet zorgen te maken als ik haar afzet.Ze is een vertrouwend persoon.


wesna

Boris en Móricz (2,5) gaan graag naar de opvang van Zara. Ze hebben een liefdevolle fijne band met elkaar ontwikkeld. Zara is lief en zeker ook duidelijk wat wij als ouders heel belangrijk vinden. Ze is netjes en zorgzaam. Ze komen nooit hongerig of dorstig thuis, Wij zijn erg tevreden!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 4 jaar ervaring als gastouder