Tip van ViaViela

Anneliese

schipluiden | 43 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber Zorgzaam, mee en ruimdenkend.

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Anneliese


  • schipluiden
  • 43 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding

Anneliese:

Ik ben zorgzaam, lief, geduldig en creatief

Gastouder zijn is voor mij een heerlijke baan. Kinderen opvang bieden in een veilig en huiselijke sfeer. Een dag bij mij als gastouder zou er uit zien dat ik regelmatig op uitstapje ga, de natuur in, kinderen laat knutselen met allerlei materialen, kinderen leer hun grenzen te verleggen en vooral hun zelf laat zijn. Ik denk buiten de hokjes en verf graag buiten de lijntjes. Ben gek op dieren en vooral ontdekken en met mijn eigen kinderlijke nieuwsgierigheid gaan de kleintjes er vanzelf in mee. Liefs Anneliese

schipluiden

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 7,50 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Kim

Annelies is een lieve, eerlijke en betrouwbare gastouder waar onze dochter graag naartoe gaat. Kijkt naar wat de kindjes nodig hebben en onderneemt leuke activiteiten.


Jolanda

Annelies is zo geweldig met de kindjes… Onze dochter gaat er altijd met heel veel plezier heen, ze verzint ook steeds weer andere dingen om te doen. Fijn om als het lukt tussendoor een update te krijgen over hoe de dag verloopt en aan het einde van de dag het boekje te lezen over de hele dag.


inge

Annelies ofwel tante Lies is een gastouder die met veel geduld en plezier een kind kan bieden wat het nodig heeft. Ze is open, creatief en heeft humor. Ze weet met haar dagprogramma en activiteiten aan te sluiten bij de belevingswereld van mijn zoon en de andere kinderen.


dennis

Onze dochter heeft een hele fijne tijd gehad bij Annelies en wij als ouders werden altijd goed op de hoogte gehouden met foto's en een persoonlijk verhaaltje per dag. Annelies is erg actief en creatief met activiteiten om de kinderen leuke afwisselende dagen te bieden, zowel binnen als buiten.


Denise Domenie

Mijn dochter Maeve ging altijd met veel plezier naar tante Lies toe, ze deden altijd leuke dingen en waren veel buiten (wat ik erg belangrijk vind).


claire

Vol verhalen en knutselwerkjes kwamen onze kids altijd thuis. Gedurende de dag kregen wij foto's en filmpjes binnen van alle avonturen die dag. En als ze een dag in de chill of knuffel stand wilden dan was dat geen probleem. Een warm en liefdevol thuis, dat biedt Annelies.

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 6 jaar ervaring als gastouder