Audrey

tilburg | 42 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber
Hoofdkantoor

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Audrey


  • tilburg
  • 42 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Audrey:

Ik ben vrolijk, open, betrouwbaar en consequent.

Veiligheid, geborgenheid en persoonlijke aandacht verdient elk kind. Ik zet mij elke dag in om met deze 3 pijlers uw kindje zich thuis te laten voelen bij mij. Hierdoor kan uw kindje zich volop ontwikkelen, wat weer zorgt voor het groeien van het zelfvertrouwen! Kindjes mogen hier veel spelen. We spelen veel buiten, bij ons in de tuin. Daarnaast vind ik het hartstikke leuk om te knutselen, voor te lezen, liedjes te zingen en samen te bouwen.

tilburg

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 4,80 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Beschikbaarheid


Recensies van ouders


Jacqueline

De opvang van onze kinderen door Audrey heb ik als zeer prettig ervaren. Audrey is een hartelijke vrouw met een warme persoonlijkheid. Zij ving de kinderen op in een gezellige huiselijke omgeving en op loopafstand van ons huis. Haar aandacht voor creativiteit vind ik een groot pluspunt.


Darina

Audrey is een hele lieve, zorgzame en creatieve gastouder. Onze kinderen hebben het ontzettend naar hun zin bij de Lachebekjes! Het knutselen, vrolijke liedjes zingen en de thema's van de seizoenen die ieder jaar een rol spelen zijn heel leerzaam. Audrey is een top gastouder!


Sarah

Mijn dochtertje ging vier jaar lang, drie dagen per week naar Audrey. Mijn dochter had het er erg goed naar haar zin en ik bracht haar altijd met een goed gevoel weg. Er hangt een fijne, warme en huiselijke sfeer. Audrey is heel lief en betrokken en actief bezig met de kids. Echt een aanrader!

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 8 jaar ervaring als gastouder