Marga

tilburg | 64 jr

Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber Gezelligheid

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Marga


  • tilburg
  • 64 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Marga:

Actieve gastouder met een hart van goud..

Ik vind het hartstikke leuk om met de kindjes lekker in de tuin bezig te zijn. Genieten van de bloemen, vogels, de zon. Ravotten met een bal, of gewoon lekker gek doen. Ik vind het belangrijk dat kindjes zichzelf kunnen zijn. Daarom krijgen ze alle ruimte om te kiezen wat ze willen doen: een boekje lezen, lekker kleuren of gewoon gezellig samen kletsen. Kinderen mogen kind zijn, niet te veel moeten maar wel met orde rust en regelmaat in mijn opvang.

tilburg

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,75 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Jolanta

Onze zoon is al met 3,5 maand naar Marga gegaan. Spannend voor de ouders natuurlijk. Maar dat bleek nergens voor nodig te zijn. Kindje komt elke dag vrolijk thuis. Bij Marga heeft die zijn 2de huis met zelfde kleine groepje kindjes. Er is genoeg vermaak voor iedereen en ze kunnen ook naar buiten.


Kimberley

Onze dochter is al met 3,5 maand naar Marga gegaan (ze is nu 2,5 jaar). Zij gaat 2 dagen in de week met veel plezier naar haar toe! Ze kunnen lekker buiten spelen in de tuin of gaan lekker naar de speeltuin en er is thuis genoeg vermaak. Het voelt voor haar echt als een tweede thuis.


Jindra

Onze zoon gaat sinds 3/4 jaar naar Marga. Hij heeft het hier erg naar zijn zin! De kleinschalige opzet, het thuisgevoel, hetzelfde groepje kinderen, de warmte, goede zorg, dat zijn redenen waarom we voor gastouder en specifiek Marga gekozen hebben. Een grote lach op zijn gezicht als hij Marga ziet!


Charelle

Marga, een topgastouder! Marga is actief bezig met de opvangkindjes, leert hen daarbij ook op creatieve manier zaken aan en stimuleert sociale omgang. Marga is naar de ouders toe flexibel en open. Onze dochter is ruim 2 jaar met heel veel plezier naar marga gegaan!


Niels

Onze dochter voelt zich helemaal thuis bij Marga! Een hele gastvrije, vriendelijke en welkome omgeving waar onze dochter met heel erg veel plezier naartoe gaat. Marga is actief en gaat het liefst naar buiten om te wandelen; lekker actief dus.


Anke en Kevin, ouders van Lana

Bij Marga was er direct een klik. Je ziet aan alles hoe liefdevol de opvang is. Marga is flexibel en de kinderen voelen zich zichtbaar op hun gemak. Marga heeft veel oog voor het persoonlijke contact. Ze gaat er graag met de oppaskindjes op uit. Voor ons de ideale oppas!


Elco en Febronie ouders van Dain

Marga is de oppas die wij zochten. Bij Marga was Dain snel op zijn gemak. Hij wordt gestimuleerd te leren en maakt kennis met andere kinderen. Marga is zeer lief en zorgzaam voor de kinderen en flexibel in afspraken. Ze gaat veel op pad zodat de kinderen ook lekker buiten zijn. De perfecte oppas!

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 13 jaar ervaring als gastouder